Vulpița s-a transformat complet! Blondă, cu tatuaje, și-a declarat independența! Viorel amenință că divorțează și o dă în judecată / VIDEO

Vulpița s-a transformat complet! Blondă, cu tatuaje, și-a declarat independența! Viorel amenință că divorțează și o dă în judecată / VIDEO © captură video

Vulpițo, vulpițo, ce divă ești! Veronica Stegaru a apărut în platoul emisiunii Acces Direct, după o zi de „libertate” dată de soțul ei, complet transformată! Blondă, cu tatuaje, îmbrăcată într-o rochiță neagră, l-a pus pe jar pe Viorel! Soțul vulpiței a izbucnit în direct, fără să țină cont de faptul că îl vede o țară întreagă. 

În ediția de marți a emisiunii Acces Direct, după ce Viorel a ridicat tonul, făcând-o pe Mirela Vaida să-l pună la punct, în direct, domnul Stegaru a avut parte de cea mai neplăcută surpriză a vieții sale. Soția-vulpiță a pășit în platou îmbrăcată într-o rochie neagră, extrem de sexi, cu un sacou deasupra și cu părul... blond!

Viorel a părăsit platoul nervos, imediat după ce soția sa și-a dat jos sacoul. Zeci de tatuaje la vedere! Asta a făcut Veronica Stegaru în ziua ei liberă. 

Nici Ilinca, soacra vulpiței, n-a avut o reacție mai drăguță. Cât spunea că „Viorel poate veni acasă și să o lase în platou pe Veronica pentru că a făcut-o de râs în tot satul”, în platou Viorel... lua foc! Gesturi revoltătoare, înjurii... nu s-a mai putut abține! Mai mult, Viorel a cerut divorțul! 

„Mâine dimineață bag divorțul aici, în București. Nu mai am de repetat multe cuvinte. O să iau toate filmulețele ca dovadă. O pun să plătească și pensie alimentară...  Orice se întâmplă până la sfârșitul emisiunii, eu mâine bag divorț. Am iertat-o pentru toți golanii cu care a fost. Asta nu se mai iartă!”, a spus Viorel, în platoul emisiunii Acces Direct. 

Apoi, Viorel și-a scos verigheta de pe deget, semn că vorbește serios! 

știre în curs de actualizare 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro