Vulpița și Viorel, momente de panică! Cei doi au primit un bilet misterios, în ușa locuinței / VIDEO

Vulpița și Viorel, momente de panică! Cei doi au primit un bilet misterios, în ușa locuinței / VIDEO © captură video

Clipe de groază pentru soţii Stegaru. După ce Veronica şi Viorel au spus că se simt urmăriţi de nişte persoane, când au ajuns acasă, au trăit un mare şoc. Soţii Stegaru au găsit în uşa apartamentului în care locuiesc un bilet!

Biletul misterios primit de soții Stegaru

Azi, dis-de-dimineață, soții Stegaru l-au chemat acasă pe Sorin Ovidiu Bălan, după ce, seara trecută, au găsit în ușa locuinței lor un bilet misterios. 

Cel care a găsit biletul este Viorel. Inițial, soțul vulpiței a crezut că este o factură. A luat biletul și a intrat în casă, iar când a început să citească, inima i-a stat în loc! Nu îi venea să creadă! 

„Viorel a găsit biletul în ușă. Sus, pus în ușă. Am crezut că e o factură, ceva de plată. Când colo, nu era. A fost pus în ușă de cine și cum nu putem ști. Am rămas șocat când am citit. După ce am intrat în casă am citit. Cu vecinii din bloc mă înțeleg foarte bine”, au declarat soții Stegaru la Acces Direct

Mai mult, povestește Viorel aseară când am intrat în bucătărie ca să las o geantă mi s-a dat o lumină de telefon de pe un bloc, drept în ochi! De pe același bloc”.

Nu se mai pot gândi la nimic altceva! Totuși, nu pot fi siguri de identitatea persoanei sau a persoanelor care sunt vinovate de sperietura trasă. 

„Am stat amândoi până târziu și ne-am uitat pe geam. Am adormit pe la 12. M-am gândit, tot tresăream...”, a completat vulpița. 

În continuare, cei doi au început să construiască fel de fel de ipoteze. Nu vor să acuze pe nimeni, dar se gândesc că printre persoanele care ar fi putut lăsa un astfel de bilet se numără Marian sau chiar... dansatoarea Emy!

Rămâneți pe Spynews.ro și Acces Direct pentru a afla ce conține acest bilet! 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro