Vulpița și-a făcut tatuaj! Cum arată și ce reacție furibundă a avut Viorel: „M e de la Marian”

+2 click pentru
galerie

Vulpița și-a făcut tatuaj! Cum arată și ce reacție furibundă a avut Viorel © Acces Direct

Vulpița a mai făcut un pas important în viața ei! Veronica a ajuns într-un salon de tatuaje, spre furia lui Viorel, care nu acceptă sub nicio formă ca soția lui să poarte așa ceva pe corpul ei.

Hotărâtă, zice ea, să o onoreze pe fiica ei, Soția-Vulpiță a ajuns la salonul de tatuaje, însă Viorel nu a fost deloc mulțumit.

Ce și-a tatuat Veronica

Ei bine, să trecem la fapte și descrieri. Joi dimineață, Veronica a ajuns în salonul de tatuaje, pentru a o imortaliza pe fiica ei pe piele. Vulpița a ales să își tatueze o inimioară și litera „m”, care spune că vine de la Maria, numele fetiței sale și a lui Viorel.

Însă, Viorel nu este deloc mulțumit. Nu doar că nu îi place să vadă un tatuaj pe soția lui, dar este ferm convins că „m”-ul vine de la... Marian, deloc de la Maria!

„Mai vine și de la altcineva. Și de la Marian mai vine m-ul. (...) Nu-mi place. Poate să fie și de la Marian!”, a spus Viorel, la „Acces Direct”.

Mai mult, chiar a pus-o pe Veronica să își șteargă tatuajul, unul termporar, care aproape s-a șters de tot până la intrarea în emisiune.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro