Emoţionant! Măcinată de dor, Emilia de la "Mireasă pentru fiul meu" i-a transmis un mesaj de dragoste iubitului ei. Cum arată acesta?

Sursa foto: Antena 1

Emilia de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost nevoită să plece pentru câteva zile în Republica Moldova ca să își rezolve problemele pe care le are cu viza.

Măcinată de dor, tânăra i-a transmis pe o reţea de socializare un mesaj de dragoste iubitului ei, Nicolae, care i-a emoţionant la maximum pe fanii unuia dintre cele mai iubite cupluri din sezonul cinci al celui mai urmărit show matrimonial din România. In imagine, Emilia a desenat în zăpadă o inimioară prin care şi-a arătat iubirea.

Concurenta de la ”Mireasă pentru fiul meu” a petrecut Revelionul departe de iubitul său, iar acum așteaptă să își rezolve problemele înainte să se întoarcă în competiția matrimonială și să plece apoi în Dubai, în vacanța pe care a câștigat-o alături de Tudor.

”Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

T.S

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

VIDEO / Tudor de la "Mireasă pentru fiul meu", manipulat de propria mamă să renunţe la Denisa? De ce cred susţinătorii tânărului acest lucru?

Vrea să se-nsoare, dar e dezgustat de fete! Gabriel Botez de la "Mireasă pentru fiul meu" aruncă cu pietre în femei


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro