Era considerată grăsuța competiției ”Mireasă pentru fiul meu”, așa că s-a pus pe slăbit. Ella este de nerecunoscut

Ella / foto: FACEBOOK

A fost una dintre cele mai discrete concurente de la ”Mireasă pentru fiul meu”, iar atunci când și-a dat seama că nu îl place pe niciunul dintre concurenți, a hotărât să iasă din competiție.

Ella se bucură din plin de ieșire și iese cu prietenii peste tot, iar zilele acestea a hotărât să plece în Germania, unde a rămas impresionată de obiceiurile locuitorilor de pe stradă.

Fosta concurentă și-a schimbat look-ul de când a ieșit din competiție și pare că a mai și slăbit, după ce a fost acuzată că are câteva kilograme în plus. Ella și-a făcut  mai multe șuvițe verzi și se observă foarte bine și o transformare la nivelul feței, semn că vrea să revină la o siluetă armonioasă.

Deși toată lumea aștepta să formeze un cuplu cu Valentin, acesta și-a îndreptat atenția către Liliana, apoi către Adriana, iar Ella și-a dorit din tot sufletul să părăsească emisiunea matrimonială unde credea că își va găsi sufletul pereche.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro