Surpriză pentru Marian şi Cristiana de la "Mireasă pentru fiul meu"! Cine i-a vizitat la un an de la logodnă

Sursa foto: Facebook

Marian şi Cristiana, unul dintre cele mai iubite cupluri de la "Mireasă pentru fiul meu" au împlinit 1 an de logodnă. Cei doi foşti concurenţi au primit vizita vechilor lor prieteni din competiţie, Teodor şi Ionela.

Aceştia le-au adus în dar, pentru această ocazie specială un tort, apoi s-au fotografiat toţi patru şi au postat pe o reţea de socializare imaginea care a strâns foarte multe like-uri, dar şi critici din partea fanilor. "Nu am nimic cu ei, dar în poza asta, fără supărare, Marian parcă ar fi tatăl Cristianei. Greu cu trecerea timpului", a scris un admirator.

Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

T.S

Citeşte şi: 
FOTO / Au împlinit un an de la logodnă şi sunt în al 9-lea cer! Ce cadou i-a dăruit Marian Cristianei de la "Mireasă pentru fiul meu": "Sunt cea mai fericită femeie din lume!"

FOTO / Logodnica lui Robert de la "Mireasă pentru fiul meu", o adevărată bombă sexy! Ipostazele HOT în care a fost surprinsă tânăra


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro