FOTO / Logodnica lui Robert de la "Mireasă pentru fiul meu", o adevărată bombă sexy! Ipostazele HOT în care a fost surprinsă tânăra

Participarea la "Mireasă pentru fiul meu" nu i-a adus marea dragoste, căci povestea de iubire pe care a trăit-o alături de Cassandra s-a stins înainte de a începe, din cauza trecutului tumultuos al tinerei, însă acum Robert şi-a găsit fericirea.După ce a fost implicat în mai multe scandaluri cu fosta iubită şi şi-au reproşat multe lucruri, Robert a dat-o  uitării pe Cassandra şi şi-a găsit alinare în braţele unei tinere care seammănă cu fosta iubită.Frumoasă, cu forme apetisante şi extrem de sexy, tânăra l-a înnebunit pe Robert, iar de curând cei doi s-au logodit. Evident, fanii lui sunt în extaz, căci imaginile în care tânăra a fost surprinsă în ipostaze hot i-au cucerit iremediabil şi i-au determinat să-i dea "binecuvântarea" fostului cocuurent.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 13:00-14:00 şi 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Citește și:

T.S.F


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro