Vrea să intre din nou în competiţie? Petru a pus ochii pe una dintre cele mai controversate concurente de la "Mireasă pentru fiul meu"

Petru de la "Mireasă pentru fiul meu" a format un cuplu cu Ana pe parcursul competiţiei, dar acum pare că a uitat-o definitiv. Tânărul a pus ochii pe o altă concurentă.

După ce s-a despărţit de Ana, Petru a fost surprins în compania mai multor tinere, ca un adevărat Don Juan. Acum, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" este cu gândul la Liliana, deoarece şi-a îndemnat prietenii virtuali de pe o reţea de socializare să o voteze.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016: "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

VIDEO / Mirela Vaida a interzis FUMATUL în casa "Mireasă pentru fiul meu": "Ia că mă enervez"

VIDEO / Unul dintre băieţii de la "Mireasă pentru fiul meu" se pregăteşte să-şi ceară iubita de soţie! Detalii fierbinţi despre cum vrea să o convingă

Îl recunoşti? Uite cum arăta un fost concurent al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" la balul bobocilor!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro