EXCLUSIV! Așa arată o celebră artistă de la noi după ce și-a pus silicoane! ”Acum sunt fericită”

Una dintre cele mai în vogă artiste de la noi a făcut pasul cel mare. Nu, nu s-a căsătorit, ci, zilele trecute, și-a luat inima în dinți și a ”descins” în cabinetul medicului estetician pentru a-și face îmbunătățirile la care visa de atât amar de vreme.

Mai exact, de curând, cântăreața Alessia a decis că este cazul să aducă o serie de îmbunătățiri corpului ei, motiv pentru care a mers, mai hotărâtă ca niciodată în cabinetul medicului estetician și i-a cerut acestuia să îi pună proteze cu silicon și, culmea, să îi ”umble” puțin și la față.
”Vreau să îmi rămână sânii perfecți. Nu e un implant foarte mare, dar va fi vizibil, mi-am pus 380 de ml în fiecare. Operația a durat două ore, iar acum mă simt excelent, nu credeam că e posibil să nu ai dureri după o astfel de operație, acum simt ca și când aș avea o febră musculară, atâta tot. Oricum, dacă tot am fost la estetician, i-am cerut să îmi facă și un lifting al buzelor, așa că mi-am ridicat un pic buza de sus. Acum sunt fericită...”, ne-a spus, în exclusivitate, Alessia.
Alessia este una dintre artistele care, de-a lungul timpului, s-a bucurat de un succes deosebit cu hit-urile pe care le-a lansat, dar care se poate lăuda și cu o poveste de viață impresionantă, cântăreața fiind mama adoptivă a unei fetițe de 15 ani pe care o adoră.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro