EXCLUSIV! Adi Minune a făcut chef de chef în familie! Uite-l cum împodobeşte bradul şi cum se ocupă de pomana porcului
Publicat pe 23.12.2013 la 23:59 Actualizat pe 24.12.2013 la 15:19
Înconjurat de cei dragi, cântăreţul Adrian Minune a transformat Sărbătorile de Iarnă într-un prilej perfect pentru un chef de senzaţie, în familie. Vedeta nu a omis niciun obicei specific acestei perioade aşa că, evident, s-a „ocupat” şi de simpaticul „Ghiţă”, transformat pentru o zi în „vedeta” familiei.
Înconjurat de cei dragi, cântăreţul Adrian Minune a transformat Sărbătorile de Iarnă într-un prilej perfect pentru un chef de senzaţie, în familie. Vedeta nu a omis niciun obicei specific acestei perioade aşa că, evident, s-a „ocupat” şi de simpaticul „Ghiţă”, transformat pentru o zi în „vedeta” familiei.
Sărbătoare mare, ieri seară, în casa lui Adrian Minune din Ştefăneştii de Jos, loc unde, conform tradiţiei, întreaga familie a împodobit bradul de Crăciun. Solistul, Cati, soţia sa, şi cei trei copii ai lor, chiar dacă nu au respectat tradiţia de a-l împodobi chiar în seara de Ajun, s-au distrat cu această ocazie şi, când au terminat de ornat, s-au grăbit să pună sub pom şi cadourile.
A doua zi, la prima oră, Adi, însoţit de cei dragi lui, s-a grăbit în curte unde ditamai porcul urma să devină vedeta din farfuriile familiei. Tăiat în stil tradiţional, pârlit în paie pentru un şorici mai gustos ca niciodată, „Ghiţă” a fost transformat într-o delicioasă pomană a porcului. „Suntem familie mare şi, de fiecare dată când tăiem porcul, ne distrăm şi sărbătorim bucuria de a fi toţi împreună. Şoriciul a fost senzaţional, nu mă mai puteam opri din mâncat”, ne-a spus, în exclusivitate, Adi Minune, între două pahare de vin fiert, cu mirodenii.
Citeşte şi:
VIDEO Cele mai intime secrete ale lui Adi Minune date în vileag chiar de mama lui! Interviu de excepţie cu Florenţa Simionescu