EXCLUSIV! Am aflat ce au discutat Florin Salam și Roxana Dobre! Împăcarea este imposibilă!

+3 click pentru
galerie

EXCLUSIV! Am aflat ce au discutat Florin Salam și Roxana Dobre! Împăcarea este imposibilă! © Spynews.ro

Cu siguranță, problemele conjugale dintre Roxana Dobre şi Florin Salam au cutremurat lumea showbiz-ului românesc. Amănunte picante din viaţa de cuplu a celor doi au ieşit la iveală, iar Spynews.ro - cel mai tare site monden din România - vi le prezintă în exclusivitate. 

Deși sâmbăta trecută au servit prânzul împreună, la câteva zile distanță de la momentul în care bruneta a părăsit domiciliul conjugal cu o grămadă de bani ai manelistului, Florin Salam şi Roxana Dobre sunt departe de a ajunge la un numitor comun. Discuția pe care au avut-o la un restaurant din Capitală nu a avut efectul scontat.

Conform unor surse bine informate din anturajul manelistului, între cei doi situaţie este din ce în ce mai tensionată. Pe lângă faptul că s-a simțit trădat de propria soție, Florin Salam este deranjat că Roxana le-a lăsat pe Jacqueline Maria şi  pe Rania, cele două fiice ale cuplului,  care, în grija mamei sale. Acesta a încerc să o convingă pe focoasa brunetă să le aducă la el pe cele două micuțe.

Mai mult decât atât, din cauza situaţiei tensionate care pare fără rezolvare, manelistul este cu moralul la pămât. El s-a izolat de restul fămiliei. În disperare de cauză, rudele și prietenii l-au sfătuit pe artist să meargă de urgenţă la psiholog.  

Florin Salam și Roxana Dobre s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Bruneta i-a dăruit lui Salam două fetiţe, pe Jacqueline Maria şi pe Rania.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro