EXCLUSIV! Ambasadorul din Cuba vorbește despre căsătoria lui Mutu! Primele declarații, doar pe Spynews.ro

Căsătoria lui Adrian Mutu cu frumoasa Sandra Bachici a declanțat un adevărat tsunami în lumea mondenă, lumea punându-și întrebarea dacă actele semnate pe plaja exotică din Cuba sunt valabile sau nu! Contactat de Spynews.ro, ambasadorul României în Cuba a lămurit situația...

După ce a ”agitat” întreg showbiz-ul românesc cu nunta făcută în Cuba, Adrian Mutu a căzut într-o tăcere tiotală, singurele sale postări pe conturile lui de socializare – sau ale soției lui, Sandra – fiind cele câteva poze cu momentul în care a semnat actele pe plajă.
Și, pentru lămurirea misterului cu privire la mariajul fotbalistului, reporterii Spynews.ro l-au contactat pe ambasadorul României în Cuba, Dumitru Preda, acesta dezvăluindu-ne, spre surpriza tuturor că habar nu avea de gestul făcut de ”Briliant”. 
În ce privește evenimentul relatat (căsătoria lui Adrian Mutu, n.r.) și eu am aflat din presă și din întrebări sosite la Ambasadă. Nu a dat nici un semn că s-ar afla aici sau ar avea nevoie de ceva. Apoi aici nu e presă de senzații ca să semnaleze astfel de evenimente mondene. Poate Ambasada Cubei la București să știe ceva mai mult dacă a cerut viză să vină aici. Despre chestiunile civile cred că departamentul consular de acasă poate informa corect, consulul meu de aici e plecat în misiune”, ne-a spus, în exclusivitate, ambasadorul Dumitru Preda, dezvăluind, implicit, că Adrian Mutu a apelat la autoritățile locale pentru semnarea actelor de căsătorie cu focoasa Sandra Bachici.
Iar acest lucru înseamnă că, dacă își dorește ca mariajul să fie socotit legal, ”Briliantul” va fi nevoit ca, în decurs de șase luni de la semnarea actelor, să transcrie documentele și să le înregistreze autorităților române.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro