EXCLUSIV! Anca Pandrea îşi va sărbători ziua de naştere în spital! Artista mărturiseşte că avea în plan o petrecere la mormântul lui Iurie Darie!

+2 click pentru
galerie

Suferinţă fără margini pentru Anca Pandrea! Doamna teatrului românesc traversează, zilele acestea, unul dintre cele mai grele momente din viaţă. Ţintuită la pat de serioase probleme de sănătate, artista este nevoită să-şi sărbătoarească ziua de naştere în spital şi nu la mormântul lui Iurie Darie. 

Anca Pandrea pare să fie urmărită de ghinioane, în ultima vreme. Recent, îndrăgita actriţă a ajuns la Spitalul de boli infecţioase, acolo unde medicii i-au dat un diagnostic îngrijorător şi au internat-o de urgenţă. Artista a contactat virusul gripal care până în prezent a făcut nenumărate victime la nivel naţional. 

Cu toate că nu este într-o stare bună, Anca Pandrea nu este îngrijorată de starea de sănătatea precară. Artista se gândeşte cu stupoare că se aproprie ziua ei de naştere şi va fi nevoită să o sărbătoarească în unitatea medicală şi nu la mormântul mult iubitului ei partener, Iurie Darie, aşa cum a procedat în fiecare an de când bărbatul a murit.

„Sunt foarte supărată că se aproprie ziua mea de naştere şi eu sunt internată. Nu cred că o să pot să merg la mormânt la Iura, aşa cum am făcut până acum. În fiecare an, de ziua mea, obişnuiam să merg cu şampanie şi tort la iura să sărbătorim. Doar că anul acesta nu cred că o să mă lase doctorii să merg. Am contactat un virus gripal şi nu mă simt deloc bine”, ne-a mărturisit Anca Pandrea. 

Și-a scris testamentul

Ajunsă la 71 de ani, Anca Pandrea a decis să-și scrie testamentul. Actrița a decis ca averea pe care a strâns-o alături de Iurie Darie să-i rămână Siminei, fina sa în vârstă de numai 4 ani.
Vedeta le-a cerut părinților fetiței ca, după ce va deceda, să se ocupe de toate obiceiurile creștine în memoria sa și a lui Iurie Darie. Ba mai mult, Anca Pandrea le-a mai comunicat acestora că nu au voie să schimbe nimic în casa sa. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro