EXCLUSIV! Bianca Drăgușanu și Victor Slav au apelat la ultima soluție pentru a avea un copil! Sunt convinși că doar așa pot avea un moștenitor

Bianca Drăgușanu și Victor Slav ar face orice, în această perioadă, pentru a reuși să devină părinți. Iar din acest motiv, după încercări repetate și, din păcate pentru ei, eșuate, au decis să apeleze la ultima variantă.

Din acest motiv, cei doi au decis să își dedice weekendul care tocmai s-a încheiat eforturilor lor pentru a face un copil. Și, pentru că, în ciuda eforturilor lor, până acum, Bianca nu a rămas însărcinată, cei doi au mers tocmai până în județul Neamț pentru a se bucura acolo de liniște. Și, evident, să se roage pentru viitorul lor la mănăstirea Nechit, loc în care, conform crediței populare, există un izvor cu apă tămăduitoare.
”Ei speră că se va petrece o minune, amândoi se roagă din tot sufletul pentru a avea un copil, e ceea ce își doresc cel mai mult. Au mers la acea mănăstire pentru apa de la Izvorul Tămăduirii de acolo, se spune că face minuni”, ne-a spus un apropiat al cuplului.
”Eu cred că va fi băiat, intuiția îmi spune asta. Sora mea are doi băieți și cred că băiat va fi și al meu. Acum aștept doar să se facă voia Domnului”, spunea, de curând, Bianca unei apropiate de-ale sale.
Citește si:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro