Ultimele veşti despre sarcina Biancăi Drăguşanu. Cel mai bun prieten al ei spune tot

Zvonurile despre sarcina Biancăi Drăguşanu par să prindă contur şi să se adeverească. Ultimul care a făcut declaraţii despre faptul că fosta soţia a lui Victor Slav ar putea să fie următoarea mămică din showbiz este nimeni altul decât bunul său prieten, Răzvan Botezatu.

Moderatorul emisiunii "Star matinal", de la Antena Stars, dar şi prietenul Biancăi, a postat-o pe pagina unui site de socializare o imagine făcută în urmă cu câteva luni, în care apare alături de Bianca, cea care împinge fericită un cărucior.

Răzvan Botezatu pare foarte sigur de faptul că Bianca  Drăguşanu o să fie mămică, iar declaraţia lui întăreşte ultimele zvonuri. "Să fie, să nu fie bebe? Eu zic că o să fie ", a scris Răzvan.

Se iubeşte în continuare cu Victor Slav

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav continuă să se iubească nebuneşte, la mai bine de un an de când au divorţat. Au avut o relaţie tumultoasă, dar într-un final se pare că cei doi au căzut de acord şi au decis să mai dea o şansă iubirii lor.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Victor Slav a dat fuga la mânăstire. Sănătatea Biancăi Drăguşanu îl îngrijorează?

Ea spune că e o banală răceală, dar adevărul este altul! Care este cu adevărat starea de sănătate a Biancăi și de ce nu a mai fost văzut Victor

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro