Victor Slav a dat fuga la mânăstire. Sănătatea Biancăi Drăguşanu îl îngrijorează?

Sunt prieteni de-o viaţă şi erau văzuţi împreună la fiecare eveniment monden sau în cluburi, dar iată că anii care au trecut i-au făcut pe Bogdan Vlădău şi Victor Slav să se schimbe.

Priorităţile celor doi s-au schimbat, iar ei au înlocuit localurile de fiţe cu liniştea chiliei dintr-o mânăstire. Bogdan Vlădău a vorbit despre pelerinajele pe care le-a făcut pe la mânăstirile din ţară alături de bunul său prieten. "Participam la slujbe. Ne petrecem foarte mult timp la mânăstire. A fost şi Victor Slav cu mine", a declarat Bogdan Vlădău pentru o emisiune de la Kanal D.

Nu ştim dacă Victor avea nevoie de o pauză de la agitaţia urbană sau a mers să se roage pentru sănătatea Biancăi Drăguşanu, însă rugile sale par să fie auzite, căci în ultima perioadă s-a tot zvonit că fosta soţie a băiatului de la meteo ar fi însărcinată.

Bianca a înteţit şi mai tare zvonurile în momentul în care a vorbit despre asta. "Aşteptăm să vedem", a scris ea pe pagina unui site de socializare.

Se iubeşte în continuare cu Victor Slav

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav continuă să se iubească nebuneşte, la mai bine de un an de când au divorţat. Au avut o relaţie tumultoasă, dar într-un final se pare că cei doi au căzut de acord şi au decis să mai dea o şansă iubirii lor.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Bianca Drăguşanu, însărcinată? Cum a dat-o de gol Victor Slav

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au pozat la piscină! Detaliul din imagine a stârnit controversele fanilor. Ce le-au reproşat

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro