Bianca Drăguşanu, însărcinată? Cum a dat-o de gol Victor Slav

foto: instagram

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav par că se iubesc mai mult ca niciodată. Cei doi tocmai s-au întors din concediul petrecut pe plajele fierbinţi din Mexic, iar vacanţa pare să-i fi făcut să se gândească la viitorul lor ca părinţi.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi par că după îndelungi certuri să fi reuşit să-şi găsească liniştea.

Cei doi tocmai s-au întors din vacanţa petrecută pe plajele din Mexic, unde pare că s-au apropiat şi mai tare, iar dorinţa lor de a deveni părinţi este din ce în ce mai aprinsă.

De curând, Victor Slav a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care este surprinsă o mână de bărbat, care ţine între degete un picior de bebeluş.

Bianca Drăguşanu i-a comentat fostului ei soţ, punând trei emoticoane: unul reprezintă o familie formată din trei membri, o inimioară şi simbolul ce înseamnă că se simte binecuvântată.


 
Întrebată de un fan mai îndrăzneţ dacă este însărcinată, Bianca a răspuns: "Aşteptăm să vedem".

Se iubeşte în continuare cu Victor Slav

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav continuă să se iubească nebuneşte, la mai bine de un an de când au divorţat. Au avut o relaţie tumultoasă, dar într-un final se pare că cei doi au căzut de acord şi au decis să mai dea o şansă iubirii lor.

Citeşte şi:

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au pozat la piscină! Detaliul din imagine a stârnit controversele fanilor. Ce le-au reproşat

A vrut să fie sexy, dar fanii au luat-o la rost: "Te fac urâţică". Bianca Drăguşanu i-a dat imediat replica

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav îşi fac de cap la malul mării: "Dacă ai pe cineva care te iubeşte, eşti cel mai bogat om de pe pământ!"

I-a zăpăcit pe americani cu fundul ei! Bianca Drăguşanu a făcut senzaţie în vacanţă, la piscină

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro