EXCLUSIV / Bunăciunea de la Chefi la Cuțite, decizie uluitoare! Bad Angie a renunțat la meseria care a consacrat-o

+3 click pentru
galerie

EXCLUSIV / Bunăciunea de la Chefi la Cuțite, decizie uluitoare! Bad Angie a renunțat la meseria care a consacrat-o © Facebook

După evoluţia de-a dreptul formidabilă din celebra emisiune „Chefi la Cuţite”, bomba sexy din echipa lui Cătălin Scărlătescu nu se opreşte aici! La început de an, senzuala animatoare a luat o hotărâre uluitoare. Spynews.ro a aflat, în exclusivitate motivul incredibil pentru care Angie Moisescu a renunţat la carierea ce i-a adus notorietatea. 

Bad Angie , aşa cum este cunoscută Angie Moisescu prin cluburile de noapte ale Capitalei, a luat o hotărâre de-a dreptul şocantă. Cu toate că este una dintre cele mai apreciate animatoare ce a făcut senzaţie, de-a lungul timpului prin cluburile de fiţe, cu formele ei bine definite, dar şi cu mişcările graşioase, preferata lui Cătălin Scărlătescu din emisiunea „Chefi la Cuţite” s-a decis să pună capăt carieriei de dansatoare. Reporterii Spynews.ro au aflat, în exclusivitate, motivul pentru care Bad Angie s-a hotărât să se retrega în plină glorie. 

„Da, m-am lăsat de dans. M-am hotărât să îmi deschid o afecre alături de iubitul meu. Am ceva bani puşi deoparte şi momentan nu îmi fac griji pentru ziua de mâine. Nu ne-am hotărât exact ce o să deschid. Stăm şi analizăm fiecare situaţie. Împreună cu iubitul meu o să decid ce este mai bine. Posibil să mă axez pe make-up sau pe gastronomie, încă nu sunt hotărâtă”, ne-a mărturisit senzuala blondină. 

Angie Moisescu este tânăra dansatoare ce a făcut un spectacol de zile mari atunci când s-a prezentat în faţa celor trei juraţi ai emisiunii „Chefi la Cuţite”. Cunoscută drept „Bad Angie, dansatoarea, în vârstă de 30 de ani, este originară din Brăila, dar s-a mutat de câţiva ani în Capitală.    

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro