EXCLUSIV / Bunăciunea de la Chefi la Cuțite, decizie uluitoare! Bad Angie a renunțat la meseria care a consacrat-o

+3 click pentru
galerie

EXCLUSIV / Bunăciunea de la Chefi la Cuțite, decizie uluitoare! Bad Angie a renunțat la meseria care a consacrat-o © Facebook

După evoluţia de-a dreptul formidabilă din celebra emisiune „Chefi la Cuţite”, bomba sexy din echipa lui Cătălin Scărlătescu nu se opreşte aici! La început de an, senzuala animatoare a luat o hotărâre uluitoare. Spynews.ro a aflat, în exclusivitate motivul incredibil pentru care Angie Moisescu a renunţat la carierea ce i-a adus notorietatea. 

Bad Angie , aşa cum este cunoscută Angie Moisescu prin cluburile de noapte ale Capitalei, a luat o hotărâre de-a dreptul şocantă. Cu toate că este una dintre cele mai apreciate animatoare ce a făcut senzaţie, de-a lungul timpului prin cluburile de fiţe, cu formele ei bine definite, dar şi cu mişcările graşioase, preferata lui Cătălin Scărlătescu din emisiunea „Chefi la Cuţite” s-a decis să pună capăt carieriei de dansatoare. Reporterii Spynews.ro au aflat, în exclusivitate, motivul pentru care Bad Angie s-a hotărât să se retrega în plină glorie. 

„Da, m-am lăsat de dans. M-am hotărât să îmi deschid o afecre alături de iubitul meu. Am ceva bani puşi deoparte şi momentan nu îmi fac griji pentru ziua de mâine. Nu ne-am hotărât exact ce o să deschid. Stăm şi analizăm fiecare situaţie. Împreună cu iubitul meu o să decid ce este mai bine. Posibil să mă axez pe make-up sau pe gastronomie, încă nu sunt hotărâtă”, ne-a mărturisit senzuala blondină. 

Angie Moisescu este tânăra dansatoare ce a făcut un spectacol de zile mari atunci când s-a prezentat în faţa celor trei juraţi ai emisiunii „Chefi la Cuţite”. Cunoscută drept „Bad Angie, dansatoarea, în vârstă de 30 de ani, este originară din Brăila, dar s-a mutat de câţiva ani în Capitală.    

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro