EXCLUSIV! Fifty shades of Sânzi! Detalii picante din noaptea nunții blondinei cu Zuluf

Cununia civilă a Sânzianei Buruiană cu fotbalistul Nicolae Zuluf a fost una extrem de discretă, evenimentul fiind marcat de participarea doar a rudelor și a câtorva dintre amicii extrem de apropiați ai cuplului. Dar, pare-se, Sânzi a avut ceva în cap când a luat decizia să se mărite, legal, cu două săptămâni înainte de petrecerea de nuntă.

Cum după cununia civilă, Sânzi și Zuluf au organizat o mică agapă, cu un grătar pe cinste făcut în curtea casei, seara, cei invitați au plecat spre casă, lăsându-i pe cei doi tineri însurăței singuri. Iar cei doi amorezi nu au pierdut prea mult timpul și au savurat din plin prima noapte ca soț și soție. ”Nu am pregătit nimic special, am stat în trening cât a ținut grătarul. Apoi i-am făcut o surpriză lui Zuluf...”, ne-a spus cu o voce ușor tremurândă la amintirea acelei nopți Sânziana.


”Am fost mai romantici ca niciodată, ne-am drăgălit toată noaptea. Eu, îmbrăcată sexy, el la fel... Ne-am bucurat din plin unul de celălalt. Ne-am spus că ar fi păcat să pierdem ocazia să avem o noapte a nunții ca cele din filme, așa că... a doua zi ne-am trezit foarte târziu”, ne-a mai spus, mieroasă, Sânzi.
Motivele pentru care cei doi și-au făcut, atât de pasionali, de cap au fost legate de momentul în care își vor spune jurămintele și în fața lui Dumnezeu. ”Sunt convinsă că în noaptea cu petrecerea de nuntă nu vom avea prea mult timp unul de celălalt, vom fi foarte obosiți, așa că nu cred că ne vom putea bucura de bucuria de a fi soț și soție în acea perioadă. Așa că, am devansat puțin momentul și... A fost ceva extraordinar”, a mai spus Sânzi.

Citește și:

Cică minunea se întâmplă! Și mai mult, știm toate detaliile! Ce vor mânca, ce vor bea Tot! tot! tot! Sânziana poate răsufla ușurată! Zuluf chiar o ia!

Totul despre cea mai așteptată nuntă a toamnei! E singura vedetă al cărei vals va fi în ritmuri... orientale

EXCLUSIV!!! Nu au mai avut răbdare! O celebră blondă de la noi și iubitul ei au spus marele ”DA”!

Declaraţii TOTAL NEAŞTEPTATE după ce a devenit o femeie măritată! Ce a spus Sânziana Buruiană despre o posibilă SARCINĂ?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro