EXCLUSIV / Fratele Andrei Gogan, bătut şi umilit, în plină stradă! Mama artiştilor este disperată!

+7 click pentru
galerie

Scandalul dintre Andra şi Răzvan Gogan şi Selly, cel mai urmărit vlogger din România, ia o turnură îngrijorătoare: Răzvan Gogan a fost urmărit, ameninţat, jignit şi lovit, în plină stradă!

Dana Gogan, mama Andrei şi a lui Răzvan, a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că o şochează pe zi ce trece răutatea generaţiei care "se ridică". După ce fraţii Gogan au avut o dispută cu Selly (Andrei Șelaru - foto jos), cel mai urmărit vlogger din România, acesta din urmă le-a dedicat mai multe clipuri "Goganilor" şi i-a făcut cu ou şi cu oţet, spre satisfacţia fanilor.

Numai că unii dintre fanii lui Selly nu au ştiut să facă distincţia dintre "războaiele" între vloggeri şi viaţa reală, iar când l-au prins pe Răzvan Gogan pe stradă, l-au pocnit şi l-au înjurat, ca să îl înveţe minte să nu se mai pună cu Selly.

"Este îngrijorător ce se petrece cu această generaţie! După scandalul cu Selly şi după ce acesta l-a jignit pe fiul meu, pe YouTube, Răzvan a fost victima unor agresiuni, chiar pe stradă. Unii copii sunt de o răutate inimaginabilă! L-au prins pe stradă pe fiul meu şi, după ce l-au înjurat, i-au tras şi câteva palme, avertizându-l să nu mai vorbească despre alţii. Era clar la ce făceau referire...", a declarat, pentru SPYNEWS, Dana Gogan.

După cum SPYNEWS a dezvăluit aici, Andra Gogan a fost, recent, ţinta unor afirmaţii deplasate, care au venit din partea unui puştan de 12 ani. Totul s-a petrecut în urmă cu doar câteva zile, pe holul unei televiziuni. Andra Gogan s-a intersectat cu o trupă de dansuri formată din copii între 6 şi 12 ani, iar întâlnirea s-a dovedit a fi una extrem de interesantă. Un martor ocular a dezvăluit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că, atunci când au văzut-o, cei 15-20 de copii au sărit în sus de bucurie şi s-au apropiat de artistă, ca să o roage să facă poze împreună şi să le ofere autografe. Un băieţel, însă, mai slobod de gură, nebătut la timp, a exclamat, surprins de vestimentaţia vedetei: "Cel fel e îmbăcată! Zici că e Granny!" (un personaj dintr-un joc video horror, extrem de apreciat de "noua generaţie" – n.r.)

În acel moment, Andra Gogan a luat foc, potrivit martorilor. "I-a alungat pe copii de lângă ea şi le-a spus că nu face nicio poză cu ei şi nu le oferă autografe, fiindcă sunt nesimţiţi. Le-a ţinut o teorie despre cât a muncit ea ca să ajungă la niveul la care este şi că nu acceptă ca nişte nesimţiţi să o jignească. Copiii au fost jigniţi la grămadă, nu a contat că doar unul a greşit. Apoi a plecat, tunând şi fulgerând. Când au auzit-o ţipând, unii micuţi au rămas şocaţi. Nu înţelegeau ce se petrece, fiindcă ei nu auziseră comentariul colegului lor şi nu ştiau de ce Andra Gogan a reacţionat aşa de violent, când ei doreau doar să facă nişte poze cu ea", a dezvăluit martorul amintit, în exclusivitate pentru SPYNEWS.

În legătură cu acest incident, Dana Gogan, mama Andrei, care, de altfel, a asistat la întreaga scenă, a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS: "Andra a fost jignită de un băieţel de aproximativ 12 ani, care, culmea, a făcut afirmaţiile respective de faţă cu părinţii lui. Andra s-a supărat foarte tare, a fost afectată de jignirile băiatului. Le-a explicat celorlalţi copii că nu vrea să facă poze cu ei în momentul respectiv, fiindcă era foarte supărată pe colegul lor. Nu a ridicat tonul la ei, ci le-a explicat frumos de ce refuză să ofere autografe şi să facă poze cu ei".

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro