EXCLUSIV! Întâlnire de gradul zero între rudele Biancăi și ale lui Victor! Nu mai au scăpare, părinții le-au stabilit viitorul

Weekendul care tocmai s-a încheiat nu a fost unul tocmai liniuștit pentru Bianca Drăgușanu și pentru iubitul ei, Victor Slav. Dimpotrivă chiar, cei doi au avut un program extrem de aglomerat, chiar dacă, inițial, au plecat din București spre Hunedoara pentru a se relaxa puțin.

Însoțiți de părinții lui Victor Slav, Bianca și iubitul ei, au plecat din București spre Hunedoara, loc unde urmau să se vadă cu rudele roșcatei. Iar odată ajunși acolo, Bianca și Victor au fost ”încolțiți” de părinții lor, aceștia fiind, spun sursele noastre, deciși să îi facă pe cei doi îndrăgostiți să redevină, legal, soț și soție.
”Bianca și Victor au tot încercat să evite subiectul, cu atât mai mult cu cât ei se consideră căsătoriți. Dar, părinții lor au făcut deja planurile. Ei au încercat să se fofileze și și-au vizitat nașii, dar, cum s-au văzut, au fost întrebați dacă le dau, în sfârșit ”de lucru”, dacă vor mai năși ceva, iar răspunsul a fost, că ”DA””, ne-a spus o apropiată de-a Biancăi Drăgușanu. Mai mult, ne-a dezvăluit sursa citată, Bianca Și Victor s-au putut relaxa doar după ce planurilke de viitor au fost puse la punct, moment în care familia s-a apucat să facă un grătar ca să sărbătorească evenimentul. 
În altă ordine de idei, plecarea în Hunedoara și planurile de căsătorie pe care le-au făcut deja ”cuscrii” pentru Bianca și Victor par să indice și un alt lucru. Mai exact, așa cum a și declarat Bianca în nenumărate rânduri, anul acesta își dorește să fie mamă, iar pentru ca sarcina să fie dusă la bun sfârșit până în decembrie, acum ar fi cazul să rămână însărcinată. Iar cum ideea de a se recăsători în fața ofițerului stării civile ar deveni realitate doar în momentul în care ar apărea un ”moștenitor”, fie el băiețel, fie fetiță, ar putea indica faptul că, în curând, Bianca și Victor vor anunța, fericiți, că vor deveni părinți.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro