Laurette şi Ciprian Nistor divorţează amiabil! Informaţii de ultimă oră despre despărţire

+3 click pentru
galerie

Laurette şi Ciprian Nistor au divorţat astăzi © Arhivă

Neărbdătoare să divorţeze, Laurette s-a prezentat astăzi, încă de la primele ore ale dimineţii, la Judecătoria Sectorului 1.

Lucrurile par să se aşeze pentru Laurette şi să devină în curând o femeie singură. 

Vezi şi: Laurette, indecisă la Tribunal. Ce se întâmplă cu divorţul vedetei. "Data viitoare sper să veniţi la nuntă"

Astăzi, mulatra s-a prezentat la Judecătoria Sectorului 1, acolo unde se judecă divorţul dintre ea şi soţul său, Ciprian Nistor. Judecătorii au stabilit ca procesul să se finalizeze abia în septembrie, fiind unul pe cale amiabilă. Dacă până acum Ciprian Nistor nu dorea sub nicio formă acest lucru, acum afaceristul care se află după gratii şi-a dat acordul şi pare că îşi doreşte acelaşi lucru ca şi soţia sa, şi anume să divorţeze.

Citeşte şi: Laurette vorbeşte pe şleau despre bărbaţii din viaţa ei: "Mă iubeşte şi nu doreşte să renunţe la o aşa femeie"

"Nici eu nu ştiu ce se va întâmpla. Ideea e că mă aşteaptă domnul avocat. Stai să vedem ce se întâmplă. Antena Stars a fost cu mine şi la custodia fetiţei, acum sunteţi la procesul de divorţ, data viitoare sper să veniţi la nuntă. Nu vreau să comentez foarte multe cu privire la ce a spus soţul meu, suntem aici şi vedem ce se întâmplă acum, la al doilea termen de divorţ. Eu nu mi-am schimbat părerea, la fel şi acum, cu privire la divorţ", a declarat Laurette la Star Matinal, în urmă cu o lună.

De altfel, sursele din apropierea lui Ciprian Nistor au declarat că el voia să demonstreze magistraților că vinovată de divorţ este. în exclusivitate, fotomodelul. Mai mult, bărbatul susţine că deţine o serie de înregistrări, cât se poate de explicite, cu soția lui, Laurette, în timp ce ar întreține relații extraconjugale. 

”În ultima perioadă de timp, între noi, soţii, au apărut neînţelegeri, fapt ce a generat şi întreţinut o stare tensionată, generată de pârâtă, care a profitat de atitudinea mea permisivă și de starea de deținere în care mă aflu, pentru a întreține cu diverse persoane relații extraconjugale, unele contra cost. Întrucât comportamentul acesteia mi-a fost adus la cunoștință de rude și prieteni, am apelat la o societate de detectivi pentru a-mi fi certă situația de fapt. Urmează să depun la dosarul cauzei Raportul întocmit de aceștia, imediat ce voi intra în posesia lui. Considerând că relatiile conjugale sunt deteriorate grav şi ireversibil, am luat decizia de a pune capăt acestei căsătorii prin divorţ”, scria în motivarea cererii de divorț pe care Ciprian Nistor a depus-o în decembrie. 

Laurette şi Ciprian Nistor s-au căsătorit în 2017 în puşcărie

Laurette şi soţul său,Ciprian Nistor, s-au căsătorit pe 21 februarie în anul 2017, în penitenciarul Jilava, acolo unde acesta îşi ispăşeşte pedeapsa. Ciprian Nistor este un celebru milionar din România. După ce s-au căsătorit în spatele gratiilor, relaţia acestora a devenit una tumultoasă, care a dus în final la divorţ.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

M.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro