EXCLUSIV! Lino i-a furat iubita unui alt artist! Bunăciunea l-a părăsit pe fostul, tot celebru, pentru "copilul" lui Velea

+9 click pentru
galerie

Tânăr, celebru, dar in continuare fără "Panamera", ştim cu toţii că avea o iubită pe nume Lorena Vişan, însă tânărul artist nu se "satură". Reporterii www.spynews.ro au investigat mai bine şi l-am prins pe Lino călcând din nou pe bec, da, am zis bine! Pe bec! Dar nu becul lui, ci becul... marelui aritist/youtuber/vlogger/entertainer Iulian Adrian Popescu.

Nu vă ţinem prea mult în suspans, Iulian Adrian Popescu este un tânăr artist care a participat la mai multe emisiuni TV şi se bucură de succes pe canalul său de youtube! În buletin, îl găsim Iulian, pe youtube sau pe reţelele de socializare, îl găsim CUZA de la Noaptea Târziu.
De ce îl implicăm pe Cuza de la Noaptea Târziu? O să aflăm imediat!

Cuza împreună cu Andra formau un cuplu foarte frumos, până când băiatul adoptiv a lui Alex Velea şi-a băgat "codiţele", la propriu!
Spunem "codiţe" pentru că are, şi pentru că şi le bagă! Până să "strice" viaţa amoroasă a lui Cuza, Velea Jr. pe nume Lino Golden se iubea cu o tânără fată Lorena, şi îi promisese iubire "veşnică" deoarece i-a fost alaturi de când era un necunoscut si până în prezent (asta a declarat chiar artistul).
Se pare că viaţa de badboy, cu sau fără Panamera, i-a sucit minţile şi Lino al nostru, s-a despărţit de tânăra lui iubită Lorena pentru Andra, iubita lui Cuza, Noaptea Târziu.
Lino Golden se pare că şi-a atins scopul şi se "iubeşte" de minune cu Andra (acum este fosta lui Cuza), se pozează şi se plimbă ca doi îndrăgostiţi, dar nu în "nopti târzii".
Îi urăm noului cuplu din showbiz toate cele bune şi să sperăm că Lino să nu mai "fure fete deja luate". =)))

CITEŞTE ŞI: FOTO EXCLUSIV / Viaţă de împărat pentru Lino Golden! Are iubită, dar a ieşit în oraş cu o altă domnişoară!

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro