EXCLUSIV / Mulatra Rose, clipe de coşmar în timpul sarcini! „Am fost dusă de urgenţă la spital”

+2 click pentru
galerie

EXCLUSIV / Mulatra Rose, clipe de coşmar în timpul sarcini! „Am fost dusă de urgenţă la spital” © Facebook

Una dintre cele mai cunoscute tinere din lumea modelingului se confruntă cu  probleme cu sarcina. Adhiambo Rose a vorbit deschis despre momentele grele prin care a trecut. 

În urmă cu câteva luni, Adhiambo Rose a şocat pe toată lumea, atunci când a făcut marele anunţ că este gravidă şi că se consideră una dintre cele mai fericite femei. Cu toate acestea, senzuala mulatră s-a confruntat cu mai multe momente tensionate de-a lungul sarcinii. Recent, Rose a povestit reporterilor Spynews.ro, cu lux de amănunte, momentele teribile pe care le-a trăit. 

“După ce medicii nu mi-au dat nicio speranță ca eu să pot deveni mamă vreodată, am avut parte de un miracol şi am rămas însarcinată. Primele două luni de sarcină au fost cu probleme: grețuri,vărsături.Am fost duă de urgenţă la spital. Am stat mai mult prin spitale, ecografii , tratament şi am stat mai mult la pat. A fost o perioadă foarte grea pentru o mămică singura”, ne-a mărturisit tânăra. 

Mai mult decât atât,  Adhiambo Rose se consolează cu faptul că îi are aproape pe membrii familiei, iar în felul acesta poate depăşii mai uşor momentele dificile din această perioadă. 

„Mă bucur  că am familia lângă mine. Cu greu fac faţă acestei perioade. Am dureri, nu pot să dorm noaptea, mă deplasez foarte greu. Nu am ieșit din casă de o lună”, ne-a mai spus  Adhiambo Rose.

Rose are un istoric controversat

În vara anului trecut, toată lumea showbiz-lui mioritic a rămas şocată atunci când „mulatra lui Mazăre” şi-a acuzat fostul logodnic că a bătut-o cu bestialitate. Manechinul a povestit pe larg cum s-a petrecut incidentul, dar şi momentele de groază prin care a trecut. "Am fost împinsă într-un geam destul de rău. Am avut cioburi în picior. Am sângerat. Trebuie să merg să îmi scot cioburile din picior. Aveam sânge peste tot. Eram foarte speriată, tremuram. Nu mai ţin minte nimic. S-a enervat că l-am dat în judecată", a declarat Rose, imediat după terifiantul eveniment. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest