Imagini memorabile! Cum se comportă Teo Trandafir atunci când iese la cumpărături cu un bărbat / VIDEO PAPARAZZI

+6 click pentru
galerie

Cunoscută de telespectatori drept o femeie pusă pe glume, care are tot timpul glumele la ea, Teo Trandafir se schimbă radical, atunci când iese în public. Mai ales atunci când în preajma ei se află un bărbat.

Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când vedeta de televiziune şi-a făcut apariţia într-un mall din Capitală însoţită de un reprezentant al sexului tare. Cei doi s-au oprit într-un magazin cu haine, iar blondina a avut un comportament total neaşteptat.

În timp ce misteriosul bărbat se uita de zor la produsele aflate pe rafturi, Teo a schimbat doar două sau trei vorbe cu acesta. Apoi, fără nicio jenă, s-a îndepărtat de acesta, de parcă nici nu-l cunoştea.

Pentru ca tacâmul să fie complet, blondina a lăsat impresia că se plictiseşte cumplit la shopping, lucru neobişnuit pentru o femeie. Nerăbdătoare ca bărbatul cu care a mers în centrul comercial să termine sesiunea de cumpărături, Teo Trandafir s-a uitat pe pereţi şi s-a plimbat prin magazin.

Citeşte şi: Otilia Bilionera, făcută praf de o vedetă TV! „A venit Sinan Paşa să o facă paşalâc”

Citeşte şi: Andreea Bălan, casă de jumătate de milion de euro! Informații EXCLUSIVE despre lovitura imobiliară dată de vedetă

Teo Trandafir s-a născut la 2 iunie 1968, în Piteşti, şi este o prezentatoare de televiziune din România, fostă producătoare, actriță şi prezentatoare de radio. Vedeta, care a fost căsătorită cu un pilot, are o fiică adoptată, pe nume Maia.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro