EXCLUSIV! Norocul i-a întors spatele lui Versace! Cât a pierdut „Regele fiţelor” la cazino, într-o singură noapte!

+3 click pentru
galerie

Andrei Versace a fost lovit de ghinion! Controversatul „băiat de bani gata”, cel care nu ratează nicio ocazie să se fălească cu viaţa de huzur pe care o duce, a reuşit să-şi „devasteze” portofelul. Într-o singură noapte, „Regele fiţelor” a risipit o adevărată avere la jocurile de noroc.

Andrei Versace este, fără doar şi poate, unul dintre cele mai „colorate” şi controversate personaje din showbiz-ul autohton. Renumit pentru petrecerile cu ștaif pe care le organizează, dar şi pentru luxul pe care îl etaleză, crăişorul de Dorobanţi a dat cu bâta-n baltă! Ultima „aroganţă” pe care a făcut-o l-a costat scump pe Andrei Vresace!

Recent, într-un cazino din  Bucureşti, tânărul de bani gata a făcut praf o sumă cu trei zerouri, la care mulţi dintre noi doar visăm. După o noapte petrecută la păcănele, conturile lui Andrei Versace sunt mai goale cu 12.000 de euro, sumă pe care controversatul acesta o strânsese pentru a cumpăra cadouri celor dragi de Sărbători. 

Citeşte şi: A ieşit aşa pe stradă. Cine este blonda celebră care ar face orice pentru a fi în atenţie

„Am pierdut în jur de 12.000 de euro la aparate. M-am enervat pe moment, dar mi-a trecut. Asta e viaţa! Uneori câştigi, alteori pierzi. De data aceasta, nu am avut noroc. Trăsesem nişte bani pe dreapta, pentru Sărbători, dar o mare parte din  ei s-au dus la cazino. Acum trebuie să trag tare ca să fac banii la loc. Bine că mi-a trecut supărarea. Nu sunt panicat, pentru că „are balta peşte”. Până de Crăciun, o dreg eu”, ne-a mărturisit Andrei Vresace. 

Andrei Versace a devenit celebru datorită postărilor sale de pe reţelele de socializare în care îşi etalează cele mai scumpe achiziţii şi se laudă cu cele mai noi cuceriri. Versace nu ratează nicio ocazie de a ieşi în evidenţă, fiind motivat şi de faptul că are foarte mulţi admiratori pe site-urile de socializare. Mai mult, expresii ca "pe barosăneală", "corespunzătoare" şi "corectă" au devenit deja virale pe internet.  

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro