EXCLUSIV! Omul care şi-ar fi bătut joc de familia Denisei Răducu s-a reprofilat! Meseria pe care Liviu Dovleac o practică în străinătate

+3 click pentru
galerie

După ce a „dat la pace” cu familia îndrăgitei artiste Denisa Răducu, impresarul Dovleac a luat o hotărăre surprinzătoare şi a plecat, de câteva luni din ţară Spynews.ro a aflat, în exclusivitate, cu ce se ocupă omul care, până de curând, îşi pusese în cap toată familia regretatei cântăreţe. 

Până acum ceva timp, Liviu Dovleac a fost în centrul unui mega-scandal datorită comportamentului pe care el l-a avut după ce Denisa Răducu a murit. Iar după ce a ieşit la iveală faptul că a profitat din plin de numele şi de drepturile de autor ale regretatei cântărețe, Liviu a luat o decizie uluitoare. Mai exact, fostul impresar s-a hotărât să-şi schimbe cariera şi să părăsească ţara.

Conform unei surse apropiate controversatul bărbat, Liviu Dovleac s-a mutat departe de plaiurile mioritice, mai exact în Regatul Marii Britanii. Acolo unde, spun apropiaţii, ar fi pus mâna pe un job destul de bine plătit.

„Am discutat cu Liviu în urmă cu câteva luni. El mi-a spus de nemurate ori că are de gând să iasă din industria muzicală şi să se apuce de cu totul altceva. Acum câteva săptămâni am aflat că s-a mutat în Anglia, acolo unde s-ar fi angajat ca șofer şi are un salariu satisfăcător”, ne-a declarat un apropiat de-al fostului impresar. 

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme. 

Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând întreaga lume muzicii.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro