EXCLUSIV! Otilia Bilionera e dependentă de calmante! Ce se petrece cu vedeta

+5 click pentru
galerie

Otilia este, cu siguranță, unul dintre cele mai de succes ”produse” românești în ceea ce privește ”exportul” de artiști trece, de ceva vreme, prin momente cât se poate de dificile. Mai exact, pare-se, frumoasa Otilia suferă de ”boala artiștilor”...

Cu două operații în această vară, Otilia nu se simte prea bine. Prima, una de natură să îi salveze viața, iar cea de-a doua, pentru a se ”tuna”. Doar că, deși lucrurile ar fi trebuit să fie perfecte, cu atât mai mult cu cât are o relație care pare să o facă fericită, frumoasa artistă este în situația de a suferi, din ce în ce mai des, de tot felul de atacuri de panică.
”Nu e fericită, deși nu îi lipsește nimic. Nu știm ce se petrece cu ea, dar nu e tocmai bine. trebuie să ia calmante, zilnic. Nu sunt cele mai puternice, dar... Are tot felul de atacuri de panică, nu se simte bine. Probabil că totul i se trage de la operațiile din această vară, de atunci când a trecut pe lângă moarte, abia a scăpat cu viață”, ne-a spus un apropiat de-al vedetei. 
În altă ordine de idei, precizează sursele noastre, Otilia, după un an de relație cu Sinan Akcil, logodnicul ei turc, pare să se mai bucure doar de momentele petrecute cu acesta. De altfel, el este și cel care, de ceva vreme încoace, o răsfață așa cum știe el mai bine și, mai mult decât atât, îi oferă cadouri fabuloase cu orice ocazie.
Au cântat împreună, pe scenă
Cei doi porumbei s-au afişat pentru prima dată împreună la un eveniment monden! Îmbăcaţi la 4 ace, Otilia purtând o rochie primită cadou de la logodnicul ei și care a costat 7000 de euro, alături de Sinan au coborât din aceeaşi maşină şi s-au îndreptat spre covorul roşu, ţinându-se de mână, asta spre uimirea tuturor celor prezenţi! Ba chiar, mai mult decât atât, după ce şi-a susţinut iubitul din public, frumoasa artistă a urcat pe scenă şi au cântat împreună pentru prima dată, o melodie în turcă.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro