EXCLUSIV!!! Primele declarații ale Andreei Bălan despre logodnă! Vedeta lămurește toate zvonurile

Relația dintre Andreea Bălan și actorul George Burcea a tot fost supusă speculațiilor de tot felul, motiv pentru care talentata cântăreață a decis să vorbească, pe șleau, despre iubirea lor și ceea ce se petrece în interiorul cuplului lor.

După ce o parte a presei tabloide a speculat că o bijuterile de pe degetul Andreei ar fi inelul de logodnă pe care George i l-ar fi dăruit Andreei, jurata de la ”Te cunosc de undeva” a decis să facă lumină în această privință. ”Nu ne-am logodit! Am primit multe inele de la George, dar nu ne-am logodit. De altfel, eu mi-am spus, de mai multe ori chiar, opinia cu privire la faptul că nu un act ține împreună un cuplu. Nu țin să fac acte. Sentimentele pure de dragoste sunt suficiente pentru a face o familie și pentru a rămâne împreună pe termen lung”, ne-a declarat, în exclusivitate, Andreea Bălan, demontând astfel zvonurile cu privire la logodna dintre ea și George.
Andreea Bălan are, de aproape un an deja, o relație cu actorul George Burcea, cei doi fiind, deja, de nedespărțit. Mai mult decât atât, în preajma cântăreței se vorbește că iubirea dintre cei doi este extrem de intensă, talentata artistă simțind, în sfârșit, că și-a găsit bărbatul de care avea nevoie. 
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro