EXCLUSIV! Știm ce sex va avea bebelușul Biancăi Drăgușanu și al lui Victor Slav

Vestea că Bianca Drăgușanu va fi mamă a surprins întreg showbiz-ul și a provocat un val imens de bucurie în sânul familiei focoasei blonde. Cu toate acestea, deși Bianca nu a recunoscut, încă, public că este însărcinată, prietenele ei ne-au dezvăluit secretul păstrat cu sfințenie, până acum, de Bianca și de Victor.
Însărcinată în patru luni, Bianca Drăgușanu așteaptă încă momentul potrivit pentru a anunța public că este însărcinată. Motivul, spun amicele ei, este legat de superstiția vedetei cu privire la acest lucru, ea temându-se să nu se întâmple ceva neprevăzut care să îi întunece bucuria. Cu toate acestea, acum, atât ea, cât și Victor sunt mai fericiți ca niciodată, cei doi așteptând cu sufletul la gură momentul în care vor deveni părinți. Și, pare-se, oricât de mult și-ar fi dorit ei o ”vulpiță”, sorții le-au dat ocazia să aibă un băiețel.
”Nu s-a văzut perfect la ecografie ce este, dar 80% va fi băiat. Probabil la următorul set de analize se vor lămuri 100%. În orice caz, ei sunt fericiți din cale afară și discută despre numele pe care îl vor da copilașului”, ne-a spus o apropiată de-a Biancăi.
În altă ordine de idei, cu ceva vreme în urmă, se pare că Bianca Drăgușanu a intuit sexul copilului pe care îl va naște la sfârșitul acestui an. ”Eu cred că va fi băiat, intuiția îmi spune asta. Sora mea are doi băieți și cred că băiat va fi și al meu. Acum aștept doar să se facă voia Domnului”, spunea Bianca în urmă cu ceva vreme.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro