EXCLUSIV / Un artist de la noi, victima unor huligani rasiști, la metrou!

Unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi de origine africană de la noi din showbiz pare să fie predestinat evenimentelor violente. După ce în urmă cu ceva timp, artistul a fost scalpat, la propriu, din cauza culorii pielii în centrul Capitalei, acum episodul rasial s-a repetat, iar tânărul a fost umilit în public.

Johnny King este unul dintre cei mai noi artişti ce s-au impus în industria muzicală de la noi. Cu toate că a fost „adoptat” de o familie de români şi s-a acomodat destul de repede în ţara noastră, din viaţa „micuţului” Johnny nu sunt lipsite incidentele rasiale. Recent, tânărul originar din Congo a mai avut parte de un episod jenant. Mai exact, cântăreţul a fost umilit în public, iar totul se trage i se trage de la culoarea pielii.
„Mă aflam în staţia de metru Dristor când un individ a venit direct spre mine şi m-a scuipat de câteva ori și m-a împins. Am rămas stană de piatră, chiar nu am putut să reacţionez, am fost şocat de gestul huliganului, că nu pot să-i spun altfel. Imediat după ce a făcut acest gest, individul a luat-o la fugă adresându-mi tot felul de cuvinte pe care, sincer, îmi este ruşine să le reproduc. Pur şi simplu am râmas stupefiat”, ne-a mărturisit artistul.
Mai mult decât atât, Johnny a rămas profund dezamăgit de reacţia oamenilor ce au fost martori ai evenimentului. „Am rămas oripilat de reacţia trecătorilor care au fost nepăsători. Nu vreau să îmi imaginez ce făceau dacă eram bătut. Nu am înțeles de ce nimeni nu a intervenit”, ne-a mai spus Johnny.
Colaborează cu producătorul lui Bob Marley
Johnny King a venit în Romania în urmă cu câţiva ani, el reușind până în prezent să se facă remarcat datorită muzicii pe care o cântă, raggae. Artistul se numără printre puţinii cântăreţi de acest gen din România, care colaborează cu cântăreţi de reggae de peste hotare, pentru festivaluri din Europa și din lume.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro