EXCLUSIV!!! Vezi stenogramele procesului dintre Roxana ex-Trident şi Marcel Sârbu! Amănunte incredibile!

+2 click pentru
galerie

Războiul părinţilor s-a mutat şi la nivel de avocaţi. Astăzi a avut loc o nouă înfăţişare în procesul dintre Roxana ex-Trident şi Marcel Sârbu, miza fiind, evident, fetiţa cuplului.

Dacă până acum am asistat la tot felul de declaraţii ale părinţilor acum a venit rândul avocaţilor să se dueleze! Ambii reprezentanţi legali au susţinut cauza în modul lor, dar scopul era acelaşi: fetiţa să ajungă la grădiniţă. La grădiniţa care "trebuie"! Problema este că micuţa nu a fost întrebată de mama ei dacă vrea la instituţia unde a înscris-o! Dar, oare a interesat-o pe Roxana acest amănunt? Dar să nu ne mai pierdem în amănunte şi să vă invităm să citiţi ce au declarat avocaţii în faţa judecătorului!

"Fetiţa a fost înscrisă şi se află la acest moment într-un program instituţional"


Iancu Toader, avocatul Roxanei Sârbu: "Fetiţa a fost înscrisă şi se află la acest moment într-un program instituţional al unei instituţii şcolare anunţate, cu program şcolar sau pre-şcolar, conform cu calităţile sale psihosomatice. Fetiţa a fost înscrisă la gradiniţa în anul şcolar 2013 - 2014, an informat imediat aşa cum este scris şi în formular."

"Această înscriere a copilului la grădiniţă e ilegală"

Mihai Barbu, avocatul lui Marcel Sârbu: "În primul rând noi am cerut ca dumneavoastră să dispuneţi înscrierea acestui copil în grupa pregătitoare la  grădiniţa la care a fost şi anul trecut. Noi vrem ca acest copil să meargă la gradiniţă. Şi dacă dumneavostră hotărâţi să meargă la o grădiniţă pe care copilul nu şi-o doreşte nu o să avem ce să facem şi o să ducem copilul acolo. Această înscriere ilegală a copilului la grădiniţa 251 de care noi am aflat astăzi, copilul nu cunoaşte nimic despre această grădiniţă. Cine a stabilit această grădiniţă şi cum?"

Citeşte şi:

EXCLUSIV / Primele declaraţii ale lui Marcel Sârbu după câştigarea procesului de custodie! Fetiţa a făcut dezvăluiri uluitoare la audieri!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest