Familia lui Robin Williams îndurerată, în continuare! Fiica regretatului actor, Zelda Williams, a dispărut

Moartea actorului Robin Williams a săpat lacrimi adânci pe chipurile familiei şi fanilor. La două zile după tragedie, familia actorului este lovită din nou.

Clipe de durere pentru familia actorului, dar mai ales pentru unica lui fiică, Zelda Williams. Tânăra în vârstă de 25 de ani a fost supusă abuzurilor pe internet a unor indivizi, în urma morţii tatălui ei.

Chiar dacă întreaga lume s-a arătat devastată de gestul extrem prin care Robin Williams şi-a luat viaţa, un grup de persoane lipsite de orice fel de sensibilitate s-au gândit să facă o serie de glume proaste pe contul de Twitter al Zeldei. Aceştia au preluat imagini cu ea şi tatăl ei de pe conturile sale de socializare şi le-au modificat în Photoshop într-un mod denigrant la adresa tatălui ei şi tristeţii întregii familii.

Din acest motiv, Zelda Williams a hotărât să dispară de pe toate reţelele de socializare şi să îşi închidă toate conturile, din respect pentru memoria tatălui ei.

"Nu voi mai fi activă pe acest cont pentru o perioadă, moment în care mă voi decide dacă să îl şterg definitiv sau nu. În aceste clipe dificile, vă rog să fiţi respectuoşi cu tot ceea ce înseamnă spaţiul meu virtual, familia şi prietenii mei. Faptul că aveţi acces pe aceste conturi la fotografii cu mine şi tatăl meu nu vă dă dreptul să fiţi cruzi, să îmi judecaţi fotografiile sau relaţia pe care am avut-o cu tatăl meu. Chiar dacă am publicat multe fotografii cu el, eu şi tatăl meu am avut parte de multe momente speciale şi dincolo de văzul lumii, momente în care, într-adevăr, obişnuiam să ne facem multe selfie-uri. Fotografiile mele personale vor rămâne personale şi nu voi accepta să fie preluate în mod constant de către presă sau diferite persoane care le publică pe Facebook sau blog-uri.(...) Vă mulţumesc pentru respect şi înţelegere, în aceste clipe dificile", a fost ultimul mesaj al Zeldei, înainte să îşi închidă conturile şi să dispară din mediul virtual.

A.M.

Foto: Hepta

Citeşte şi:

Şocant! "Fiul" lui Robin Williams a murit prin sufocare, în timp ce se masturba

Robin Williams A MURIT! Primele declarații ale soției actorului: "Mi-am pierdut soțul și cel mai bun prieten"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro