Feli, pentru prima dată în postură de jurat, la "The Four - Cei 4": "E foarte greu, într-o zi o să mor aici"

+3 click pentru
galerie

Feli, jurat la "The Four - Cei 4" © Antena 1

Aflată pentru prima dată în postura de jurat, Feli mărturisește că  emisiunea în cadrul căreia este jurat, e un adevărat carusel al emoțiilor!

Cu umorul său nelipsit, Feli mărturisește că trăiește de două ori emoțiile la filmările pentru ”The Four – Cei 4”. ”E foarte greu, mă ia inima cu duelurile astea! Într-o zi o să mor aici, pentru că eu trăiesc și emoțiile concurenţilor. Pe de-o parte abia aștept duelul, dar când vine momentul alegerii, mă bucur că nu sunt eu cea care trebuie să ia o decizie, ci publicul”, povestește Feli. 

Cântăreața se află pentru prima dată în postura de jurat al unei emisiuni, iar noua ipostază i se potrivește de minune: ”Îmi dă ocazia, din postura de jurat, să fiu exact așa cum sunt eu. Din ce am văzut eu, în alte emisiuni, toți jurații sunt drăguți, chiar și dacă nu simt nevoia să fie. <The Four – Cei 4> te lasă să fii autentic! E un show foarte dur!”, a mai spus Feli

Fiecare dintre ”Cei 4” are o vastă experiență în muzică și nu este străin de scenele mari din România. Tocmai de aceea, jurații Antonia, Feli, Carla’s Dreams și Cheloo au decis că ei merită să ocupe scaunele rezervate pentru ”The Four – Cei 4”, însă în fiecare ediție aceștia trebuie să lupte pentru a-și păstra locul. 

Macanache, cel care va urca pe scena ”The Four – Cei 4” în calitate de prezentator, le reamintește concurenților că în fiecare ediție lupta se dă pe loc, astfel că noua provocare a emisiunii va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleși să își păstreze locul deja câștigat și să devină mai buni de la o săptămână la alta! 

Astfel, începând cu data de 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, ”The Four - Cei 4” vor fi pregătiți să lupte în fiecare ediție cu challengerii care vor încerca mai întâi să convingă juriul că merită să primească șansa de a se duela. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro