"Fiica de suflet" a Ilenei Ciuculete, în mijlocul unui scandal: "Am avut ochii fierbinți și roșii de atâta plâns"

Sursa foto: Facebook

Codruţa, "fata de suflet" a Ilenei Ciuculete, s-a trezit într-un scandal uriaş, la scurt timp după ce a condus-o pe regretata artistă pe ultimul drum. Adolescenta nu a mai suportat şi a reacţionat într-un mesaj acid pe care l-a făcut public.

"Fiica de suflet" a regretatei cântăreţe de muzică populară a fost acuzată că motivul pentru care a mers la înmormântare e ca să se afirme.

"Cine se bucură de durerea unui om, de moartea unei mari valori a țării noastre... aveți grijă , că Dumnezeu nu doarme și ne da la.fiecare după suflet,exact atunci când ne așteptăm mai puțin! Eu postez și scriu ceea ce simț pe profilul meu de facebook...cui nu îi convine,afară!

Văd tot felul de comentarii și aberații de la fel și fel de indivizi și individe, nesimțiți și nesimțite... care chiar nu le doresc durerea mea niciodată ! Mă faceți că m-am dus la București la înmormântare doar să mă afirm , să mă fac vedetă sau cunoscută.... DUMNEZEULE! Pentru ce mi-ar trebui mie să devin vedetă?! Eu nu cânt, eu nu dansez, nu sunt actriță... sunt pur și simplu un OM NORMAL! Vreți să spuneți că m-am învoit de la serviciu de miercuri , doar de dragul de a mă face vedetă? Am vărsat lacrimi amare și am dormit 2 ore pe noapte, am avut ochii fierbinți și roșii de atâta plâns doar pt a mă face vedetă??!!!!!! Băi nesimțiților , retardatilor, dacă nu mă cunoașteți,de ce îmi judecăți viață?! Cred că sunt una dintre puținele persoane care nu am dorit niciodată nimic de la această artistă , doar să știe cât de mult o iubesc și o respect!!!!! O divinizez de la 3 ani , când o vedeam la TV o pupăm pe ecran și îi spuneam mamei mele că e Liană mea la televizor ! În 2010 am fost cu dumneaei la Acces direct... aveam 12-13 ani pe vremea aia. Am făcut o surpriză frumoasă, FÂN CLUB ILEANA CIUCULETE ceea ce niciun artist nu făcuse până atunci ! Nu mai comentați ceea ce nu știți, eu cu femeia această am avut o relație foarte apropiată , chiar dacă ne vedeam rar din cauza orașelor și timpului încărcat pe care ea îl avea. De ce sunteți răi la suflet și proști de gură??! De ce?! Pt mine Ileana a fost că părinții mei, s-a rupt sufletul din mine când am aflat că nu mai există și nici acum nu îmi vine să cred! Cei ce judecăți și scrieți aberații, repet : SĂ VA DEA DUMNEZEU DUPĂ SUFLET !", a scris Codruţa pe o reţea de socializare.

Regretata artistă de muzică populară a fost înmormântată pe 18 martie

Trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete a fost depus la Biserica Costească din Chitila, Strada Navigaţiei, numărul 54, sector 1. Slujba de înmormântare a avut loc la Cimitirul Străuleşti 2.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Cântăreața Ileana Ciuculete avea 59 de ani, conform vârstei anunţată de ea, şi a murit marți, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Ulterior, după moartea artistei, s-a aflat că Ileana Ciuculete era născută pe 20 septembrie 1952, nu 1957 cum a spus, ceea ce înseamnă că la data de 20 septembrie ar fi împlinit 65 de ani.

Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreaţe Maria Lătăreţu, denumită "Privighetoarea Gorjului". Primii bani i-a câștigat din muzică, pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică pupulară din România.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro