Fiica lui Andrei Gheorghe, viața fără tatăl ei: „Doar felul în care se uita la tine te speria”. Katarina, următoarea senzație a muzicii din România

+5 click pentru
galerie

Astăzi, Katarina este o artistă care promite mult şi care şi-a propus să ajungă cât poate de sus. Asta pentru că omul care i-a vegheat paşii din primi ani de viaţă i-a spus că se poate. El, celebrul Andrei Gheorghe, omul care părea de neatins, pentru ea fost prieten, mentor şi tată.

"El m-a crescut de la vârsta de 8 ani. Noi ne înţelegeam foarte bine. ,,Eu îl copiam un pic la comportament. Şi într-o zi mi-a spus: ,,Katarina, tu nu ai tupeul şi bagajul meu ca să poţi să îmi duci mie atitudinea,” povesteşte Katarina.

Dacă pentru publicul larg, Andrei Gheorghe părea un om dur, care critica şi la care nu mulţi puetau să ajungă, pentru ea, fetiţa lui cea mică, era doar “paps”: ”El era foarte dulce şi un om foarte cumsecade. Mi-a făcut copilăria un lucru magic. Îmi amintesc că mă trezea la 3 dimineaţa cu fraţii mei şi mergeam să dăm drifturi în parcări la mall. Au fost câteva momente în care când s-a supărat pe mine, eu mai aveam puţin şi fugeam din casă. Doar felul în care se uita la tine, te speria. Când am reuşit să îl privesc în ochi, am ştiut că atunci nu mă va mai intimida nimeni.“

Acea noapte în care Andrei Gheorghe a plecat dintre noi a schimbat-o definitiv pe frumoasa artistă.

"Eram într-o tabără de muzică. Am fost foarte distrusă. Am căzut pe jos, a fost chiar foarte urât şi un şoc oribil. Nu am putut să accept faptul acela. După 3 zile am acceptat şi eu faptul că a murit,” îşi aminteşte cu greu Katarina.

Însă, aşa cum a învăţat-o Andrei, acum merge mai departe şi luptă pentru visul ei: acela de a deveni un nume în muzică. Munceşte zi şi noapte şi nu acceptă alt gând decât că va fi printre cei mari.

Încă nu poate accepta cu totul că tatăl ei, omul care a crescut-o, nu mai este lângă ea şi că nu mai are cui să ceară un sfat, o părere, însă şi-a promis că va reuşit. Katarina are încredere în forţele ei şi îşi doreşte ca într-o zi să ajungă un artist de succes, cunoscut atât în ţară, cât şi în străinătate. Studentă la Conservator, tânăra munceşte din greu pentru a-şi îndeplini visul: "După ce termin orele de la facultate, vin direct aici (n.r. studioul în care compune) şi stau 5-6 ore, aproape zilnic,” povesteşte entuziasmată frumoasa artistă.

Mai multe declaraţii veţi vedea astăzi, la Antena Stars, la Star Magazin, prezentat de Laura Micovschi, de la ora 13.00!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro