Vecinii lui Andrei Gheorghe susţin că zona în care a locuit jurnalistul este blestemată!

Andrei Gheorghe © spynews.ro

Vestea că Andrei Gheorghe a murit a îngrozit o ţară întreagă. Toţi cei care l-au cunoscut şi l-au apreciat au fost şocaţi de această veste tragică. Vecinii jurnalistului fac declaraţii surprinzătoare şi susţin că zona în care Andrei Gheorghe a locuit este blestemată.

Vecinii lui Andrei Gheorghe sunt îngroziți şi susţin că în zona în care jurnalistul a locuit se întâmplă fenomene ciudate. Conform surselor, vecinii lui Andrei Gheorghe susțin că în ultima vreme s-au întâmplat numai lucruri bizare în zona în care Andrei Gheorghe a trăit. Locuința acestuia se află în Voluntari, județul Ilfov. 

Ce se întâmplă în zona în care Andrei Gheorghe a locuit este extrem de ciudat, iar nenorocirile s-ar ţine lanţ, susţin vecinii jurnalistului. În zona respectivă mai locuiesc şi alte persoane celebre cum ar fi Gică Hagi și Ambasadorul Pakistanului, iar aceştia au fost jefuiți în urmă cu ceva timp de un hoț care a băgat spaima în toţi oamenii.

Totodată, conform surselor, în urmă cu o lună, o persoană care stătea aproape de imobilul în care locuia Andrei Gheorghe ar fi murit în condiţii suspicioase, iar cazul nu ar fi fost  elucidat nici până în prezent.

Unii vecini se tem să mai iasă pe stradă din cauza acestor fenomene ciudate.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro