Gestul neaşteptat făcut de Andrei Gheorghe în Biserica Naşterii Domnului din Betleem: "Au sărit pe el niște creștine"

Andrei Gheorghe © spynews.ro

Vestea că Andrei Gheorghe a murit a îngrozit o ţară întreagă. Toţi cei care l-au cunoscut şi l-au apreciat au fost şocaţi de această veste tragică.

Inițial s-a spus că Andrei Gheorghe a fost găsit mort în locuința sa din Voluntari, dar se pare că omul de radio şi televiziune nu a decedat acasă la el. Andrei Gheorghe se afla în baia iubitei sale, în momentul în care a murit,relatează România TV. 

Apropiaţii lui Andrei Gheorghe au transmis mesaje de tristeţe şi de condoleanţe în mediul online după moartea omului de radio şi de televiziune.

Andrei Crăciun a dezvăluit o întâmplare din viaţa lui Andrei Gheorghe şi a relatat care a fost gestul făcut de Andrei Gheorghe în Biserica Naşterii Domnului din Betleem.

"Eram în biserica ridicată acolo unde s-a născut Iisus Hristos. Gheorghe nu era chiar genul religios. Nu-și dădea ochelarii de soare jos nici în biserică, au sărit pe el niște creștine de vârsta a treia să-i facă reproș că stă cu ochelarii pe ochi în sfânta biserică. Se aprindea repede, și credeam că va exploda acolo, lângă locul nașterii lui Iisus. Dar Gheorghe și-a dat jos ochelarii, s-a uitat cu privirea aia verde-albastră numai a lui la creștinele de vârsta a treia, le-a făcut cu ochiul, fără să le spună nimic, s-a întors iar pe călcâie și a plecat. Când nu era coleric, Gheorghe era melancolic. Ne făcuserăm planuri că o să fugim într-o vară în Columbia și vom dormi în hamace sub cerul liber și vom visa în culori care încă nu există.”, a scris Andrei Crăciun pe blogul său.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro