Andrei Gheorghe nu se afla la el acasă când a murit! Răsturnare de situaţie în acest caz

Andrei Gheorghe © spynews.ro

Vestea că Andrei Gheorghe a murit a îngrozit o ţară întreagă. Toţi cei care l-au cunoscut şi care i-au apreciat meseria au fost şocaţi de această veste. Inițial s-a spus că Andrei Gheorghe a fost găsit mort în locuința sa din Voluntari, dar se pare că omul de radio şi televiziune nu a decedat acasă la el.

Andrei Gheorghe se afla în baia iubitei sale, în momentul în care a murit, relatează România TV. Jurnalistul ar fi avut o relație cu o femeie care îi era vecină în complexul rezidențial în care şi el locuia și astfel s-a creat confuzia legată de faptul că ar fi fost găsit mort în baia din propria locuință.

Conform dcnews.ro, partenera lui Andrei Gheorghe ar fi fost plecată din țară, iar jurnalistul ar fi fost singur în casa acesteia în momentul în care a murit. Andrei Gheorghe nu și-ar fi schimbat, însă, domiciliul în mod oficial. 

Femeia cu care Andrei Gheorghe avea o relaţie a fost cea care și-a dat seama că s-a întâmplat ceva cu jurnalistul după ce nu a mai reușit să-l contacteze timp de 12 ore. Femeia, îngrijorată, a sunat de urgență îngrijitorul complexului pentru a îi semnala faptul că nu l-a mai putut contacta de foarte multe ore pe jurnalist.

Andrei Gheorghe a fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj. În 2002 şi 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" şi a reluat emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21, si apoi între 2005-2006, la Radio Total.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro