Andrei Gheorghe a murit în Postul Paştelui. Ce se spune despre oamenii care pleacă dintre noi în această perioadă

Andrei Gheorghe a murit luni, fiind găsit în casa sa © SpyNews

Vestea că Andrei Gheorghe a murit a îngrozit o ţară întreagă. Toţi cei care l-au cunoscut şi care i-au apreciat meseria au rămas şocaţi de vestea tragică a morţii lui Andrei Gheorghe.

Andrei Gheorghe a murit în Postul Paştelui. Potrivit tradiţiei creştine există mai multe superstiţii legate de persoanele care mor în post. Se spune că oamenii care mor în post, aşa cum şi Andrei Gheorghe a murit în post, au fost în timpul vieţii oameni buni şi fără prea multe păcate. În tradiţia populară se spune că sufletele celor care au murit în post nu mai ajung la Judecata de Apoi, ci direct în Rai, potrivit Unica.md.

CITEŞTE ŞI: Andrei Gheorghe a murit şi nu au apucat să se împace! Cu ce cântăreaţă s-a certat: "M-am supărat de curând pe Andrei Gheorghe. Şi el pe mine"

CITEŞTE ŞI: Medicul Tudor Ciuhodaru, despre boala ascunsă a lui Andrei Gheorghe. "Categoric putea fi salvat"

CITEŞTE ŞI: Oana Pellea este revoltată, după moartea lui Andrei Gheorghe: "E chiar scârbos"

De altfel, persoanele care mor în Săptămâna Mare se chinuie mult ca sufletele lor să ajungă în Rai, potrivit tradiţiei din bătrâni.

Andrei Gheorghe, prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune, a murit luni. Andrei Gheorghe a fost găsit fără suflare în locuinţa sa. Andrei Gheorghe a fost găsit mort luni seara, atunci când în jurul orei 22.25 a fost solicitată ambulanţa printr-un apel la 112. 

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. A fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj. Tatăl lui, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipetk, Rusia, iar mama sa, rusoaică, era chiar fiica comandantului şcolii de aviatie. Între 1991 si 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa. În 2002 şi 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" şi a reluat emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21, si apoi între 2005-2006, la Radio Total.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro