Andrei Gheorghe a murit şi nu au apucat să se împace! Cu ce cântăreaţă s-a certat: "M-am supărat de curând pe Andrei Gheorghe. Şi el pe mine"

Andrei Gheorghe © spynews.ro

Andrei Gheorghe, cunoscutul prezentator și realizator de emisiuni Tv şi radio a murit şi a fost găsit fără suflare  chiar în locuinţa sa.

 Andrei Gheorghe a murit şi n-a apucat să se împace cu o cântăreaţă din showbizul românesc, care îi regretă acum moartea.

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani, fiind găsit decedat în baie, în propria locuinţă. Trupul neînsufleţit al acestuia a fost transportat la IML pentru efectuarea autopsiei, iar fosta soție a omului de televiziune a declarat că acesta va fi incinerat, deoarece era una dintre marile sale dorințe. Incinerarea va avea loc sâmbătă, la ora 10.00, la Crematoriul Vitan Bârzești.

Dalia Octavia Puşcă, fostă iubită a lui Gabriel Cotabiţă, a fost profund îndurerată când a auzit trista veste, că Andrei Gheorghe s-a stins din viaţă şi a postat pe pagina sa de socializare un mesaj prin care dezvăluie faptul că era supărată pe el şi că regretă faptul că n-au apucat să se împace.

 “Of. M-am supărat de curând puţin pe Andrei Gheorghe. Pare-se că şi el pe mine. Chiar mă gândeam ce o să-i spun data viitoare când îl întâlnesc. Vom află altădată, în altă lume. Dar tare drag îmi era şi îmi va rămâne! Dumnezeu să îl odihneasca”, a scris Dalia Octavia Puşcă pe faccebook. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro