Reacţia neaşteptată a lui Gigi Becali, după ce Andrei Gheorghe a murit: ”Ce tragedie?"

Andrei Gheorghe a murit © spynews.ro

Andrei Gheorghe, cunoscutul prezentator și realizator de emisiuni Tv şi radio a murit şi a fost găsit fără suflare în locuinţa sa. Între Gigi Becali şi Andrei Gheorghe a avut loc un schimb de replici în anul 2007, iar după moartea omului de televiziune, Gigi Becali a reacţionat.

CITEŞTE ŞI Când va fi ridicat trupul lui Andrei Gheorghe de la IML. Decizia de ultimă oră a procurorilor în acest caz

Gigi Becali a avut un schimb de replici cu Andrei Gheorghe în anul 2007, iar jurnalistul l-a redus la tăcere atunci pe Gigi Becali. "Habar n-ai, fii atent aici!" au fost doar câteva dintre cuvintele la per tu rostite de Andrei Gheorghe către Gigi Becali, conform realitatea.net. Atunci Gigi Becali l-a ascultat atent pe Andrei Gheorghe şi nu a luat atitudine în faţa lui, respectivul interviu făcând senzaţie la acel moment.

Gigi Becali susţine că nu-și mai aduce aminte de acel episod, dar a ținut să trasmintă un mesaj, după trecerea în neființă a omului de radio și televiziune.

Citeşte şi: Andrei Gheorghe ar putea fi incinerat. Ce au descoperit medicii legiști în urma autopsiei

Ce tragedie? Andrei Gheorghe? Nu mai știu ce a fost atunci, eu nu l-am cunoscut. Sau l-am cunoscut doar când avea emisiuni, dar nici nu mai țin minte. Pe cuvânt că nu mai țin minte! Lucrurile rele nu le țin minte… Eu, dacă mă spovedesc… Nu mai țin minte dacă la discuția aia de care spui a fost de bine! Dar, dacă a fost bine, înseamnă că a fost bine, dacă a fost rău, iar am uitat! Că știi că nu țin minte răul, așa am spus. Acum, dacă a murit omul, ce să zic? Poate să fie oricine, eu zic Dumnezeu să-l ierte! Eu transmit tuturor Dumnezeu să-i ierte, atât știu”, declarat Gigi Becali, pentru cancan.ro.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro