Oana Pellea este revoltată, după moartea lui Andrei Gheorghe: "E chiar scârbos"

Oana Pellea e revoltată, după moartea jurnalistului Andrei Gheorghe © Arhivă

După moartea jurnalistului Andrei Gheorghe, Oana Pellea a fost revoltată de oamenii care nu i-au oferit un loc de muncă acestuia, dar şi de faptul că abia acum au răsărit cuvintele de laudă la adresa acestuia.

Citeşte şi Ce au descoperit medicii la autopsia iniţială a lui Andrei Gheorghe. Ce se întâmplase cu o zi înainte să moară

Oana Pellea a postat pe reţelele de socializare un mesaj despre dispariţia cutremurătoare a jurnalistului Andrei Gheorghe, dar şi despre faptul că nu i s-a întins o mână de ajutor atunci când acesta a avut nevoie. 

"Toţi cei care vorbesc acum despre Andrei laudativ, câţi i-aţi oferit de muncă, câţi i-aţi oferit un job care să fie la înălţimea inteligenţei şi culturii lui, câţi aţi avut puterea să treceţi de cinismul lui superinteligent, de miştoul trist şi de privirea lasăr, să acceptaţi adevărul frust ce-l aruncă în faţa oricui? Omul ăsta, ca şi mulţi alţii, merită mult mai multă atenţie, căldură, merită să fie investit cu mult mai multă încredere şi chiar iubire. E chiar scârbos că cei ce l-au înjurat, luftat, blocat îl laudă şi pomenesc acum profitând de plecarea lui ca să se pună în valoare tot pe ei… mi-e ruşine de ruşinea lor. Andrei… go your way!", este mesajul scris de Oana Pellea pe reţelele de socializare. 

Citeşte şi Când va fi ridicat trupul lui Andrei Gheorghe de la IML. Decizia de ultimă oră a procurorilor în acest caz

Ce avere a lăsat în urmă Andrei Gheorghe

În declaraţia de avere, Andrei Gheorghe deţinea 3 terenuri (Voluntari, Snagov şi Poiana Câmpina), o casă în Voluntari, dar şi obiecte de artă în valoare de 31.000 de euro. Citeşte mai multe detalii AICI

Trupul lui Andrei Gheorghe va fi incinerat sâmbătă

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a declarat că acesta va fi incinerat, deoarece era una dintre marile sale dorințe. Incinerarea va avea loc sâmbătă, la ora 10.00, la Crematoriul Vitan Bârzești. După ce va fi ridicat de la IML, trupul va fi depus într-un loc privat.

Citeşte şi VIDEO / Ce spun preoţii despre incinerarea lui Andrei Gheorghe. Părintele Visarion Alexa: "Niciun preot nu poate participa la ceremonie"

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. A fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj. Tatăl lui, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipetk, Rusia, iar mama sa, rusoaică, era chiar fiica comandantului şcolii de aviatie. Între 1991 si 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa. În 2002 şi 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" şi a reluat emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21, si apoi între 2005-2006, la Radio Total.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro