Ce au descoperit medicii la autopsia iniţială a lui Andrei Gheorghe. Ce se întâmplase cu o zi înainte să moară

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani © Spynews

Moartea lui Andrei Gheorghe a provocat şiroaie de lacrimi şi durere familiei, dar şi apropiaţilor. Medicii care au examinat prima oară trupul jurnalistului au descoperit că acesta ar fi renunţat să mănânce. 

Citeşte şi Anastasia, fiica lui Andrei Gheorghe, avertisment după moartea tatălui. "Mi-aș dori să-mi fie alături în aceste clipe grele"

Medicii au verificat, în primă instanţă, trupul neînsufleţit al lui Andrei Gheorghe. Aceştia au descoperit două lucruri care se leagă de moartea jurnalistului: acesta ar fi făcut infarct miocardic şi nu mâncase nimic cu o zi înainte să moară, de la prânz. 

De asemenea, surse medicale au precizat că jurnalistul Andrei Gheorghe a avut o echimoză, o acumulare de sânge sub piele. Aceştia spun că este cauzată de modul în care a stat după ce i s-a făcut rău.

Citeşte şi Când va fi ridicat trupul lui Andrei Gheorghe de la IML. Decizia de ultimă oră a procurorilor în acest caz

Ce avere a lăsat în urmă Andrei Gheorghe

În declaraţia de avere, Andrei Gheorghe deţinea 3 terenuri (Voluntari, Snagov şi Poiana Câmpina), o casă în Voluntari, dar şi obiecte de artă în valoare de 31.000 de euro. Citeşte mai multe detalii AICI

Trupul lui Andrei Gheorghe va fi incinerat sâmbătă

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a declarat că acesta va fi incinerat, deoarece era una dintre marile sale dorințe. Incinerarea va avea loc sâmbătă, la ora 10.00, la Crematoriul Vitan Bârzești. După ce va fi ridicat de la IML, trupul va fi depus într-un loc privat.

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. A fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj. Tatăl lui, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipetk, Rusia, iar mama sa, rusoaică, era chiar fiica comandantului şcolii de aviatie. Între 1991 si 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa. În 2002 şi 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" şi a reluat emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21, si apoi între 2005-2006, la Radio Total.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro