Anastasia, fiica lui Andrei Gheorghe, avertisment după moartea tatălui. "Mi-aș dori să-mi fie alături în aceste clipe grele"

+3 click pentru
galerie

Andrei Gheorghe a murit © Arhiva

Anastasia Gheorghe, fiica biologică a lui Andrei Gheorghe, a ținut să lanseze un avertisment pentru presa din România, după ce în mediul online au apărut imagini cu tatăl ei mort. 

Anastasia face un apel către presa din România și le cere oamenilor să-i fie alături în aceste clipe dificile. 

"Acesta este un apel către toți jurnaliștii din România, care fie că l-au cunoscut pe tatăl meu sau nu, fie că au lucrat alături de el sau nu, mi-aș dori să îmi fie alături în aceste momente dureroase.

Au existat pentru câteva ore astăzi imagini cu trupul neînsuflețit al părintelui meu pe site-uri ale unor publicații de presă, cărora țin să le mulțumesc ca au înțeles să le elimine totuși.

Îmi doresc ca imaginea publică a tatălui meu să ramână așa cum a fost și până acum, cu bunele și cu relele ei. Imaginile de după trecerea lui în neființă nu constituie nimic altceva decât o goană tristă după senzațional și nu face niciun serviciu publicului românesc.

Am cerut și am primit ajutorul casei de avocatură Biris-Goran, care mă va sprijini în continuare în demersul meu. Tot ceea ce sper este că nu o să fie nevoie.

Tatăl meu a fost unul dintre luptătorii pentru demnitate, și vă rog să îi tratați trecerea cu demnitate. Eu cred că merită.

Anastasia Gheorghe", a fost mesajul Anastasiei Gheorghe, potrivit Mediafax. 

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani.Trupul lui Andrei Gheorghe va fi ridicat de la IML miercuri, după care va fi incinerat, sâmbătă.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro