Ce au făcut cei doi copii vitregi ai lui Andrei Gheorghe, imediat după ce s-a aflat că a murit. Decizia luată în absenţa văduvelor

+3 click pentru
galerie

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani © Arhivă

Moartea lui Andrei Gheorghe a adus pe obrajii oamenilor lacrimi amare şi grele. Cei doi copii vitregi ai jurnalistului au mers la serviciile funerare pentru a pune detaliile la punct, imediat după dispariţia omului de radio şi televiziune. 

Citeşte şi Andrei Gheorghe va fi incinerat. Familia realizatorului radio și TV a vorbit despre detaliile funeraliilor

Moartea lui Andrei Gheorghe, la vârsta de 56 de ani, i-a lăsat muţi pe cei mai mulţi dintre oameni şi apropiaţi. Cei doi copii vitregi ai jurnalistului, Maximilian şi Anastasia, după ce au aflat de moartea tatălui lor, au mers la serviciile funerare pentru a pune la punct detaliile. Preţ de câteva minute, cei doi au vorbit în faţa firmei de pompe funebre. După aceea, aceştia au plecat spre vila în care a fost găsit mort tatăl lor, conform Cancan.ro.

Citeşte şi Femeile din viața lui Andrei Gheorghe. Jurnalistul a fost căsătorit de două ori

Ce avere a lăsat în urmă Andrei Gheorghe

În declaraţia de avere, Andrei Gheorghe deţinea 3 terenuri (Voluntari, Snagov şi Poiana Câmpina), o casă în Voluntari, dar şi obiecte de artă în valoare de 31.000 de euro. Citeşte mai multe detalii AICI

Trupul lui Andrei Gheorghe va fi incinerat sâmbătă

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a declarat că acesta va fi incinerat, deoarece era una dintre marile sale dorințe. Incinerarea va avea loc sâmbătă, la ora 10.00, la Crematoriul Vitan Bârzești. După ce va fi ridicat de la IML, trupul va fi depus într-un loc privat.

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. A fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj. Tatăl lui, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipetk, Rusia, iar mama sa, rusoaică, era chiar fiica comandantului şcolii de aviatie. Între 1991 si 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa. În 2002 şi 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" şi a reluat emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21, si apoi între 2005-2006, la Radio Total.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro