Maria, prima soție a lui Andrei Gheorghe, primele declaraţii după moartea jurnalistului: ”‘L-am iubit enorm, necondiționat!"

+2 click pentru
galerie

Andrei Gheorghe, fosta sa soţie Maria, Amalia Şi Ilie Năstase © viva.ro

Andrei Gheorghe a murit, iar mesajele de tristeţe şi îndurerare nu au încetat să apară în mediul online. Apropiaţii, fanii şi familia îi plâng şi îi regretă moartea. Fosta sa soţia a transmis, de asemenea, un mesaj trist după decesul jurnalistului.

Andrei Gheorghe a murit, în propria locuinţă, la vârsta de 56 de ani. Jurnalistul a fost găsit mort în baie, iar la ora 22.25 a fost solicitată ambulanţa printr-un apel la 112.

Moartea sa neaşteptată a lăsat în urmă multă suferinţă şi durere. Copiii, dar şi fostele sale soţii îi plâng şi îi regretă moartea.

Maria, prima lui soţie, a mărturisit conform observator.tv,  că de o perioadă, omul de TV şi de radio era obosit şi dezamăgit.

"L-am iubit enorm, necondiţionat. Probabil a obosit. Mi-a dat un copil excepţional. Îi mulţumesc toată viaţa. O să-l iubesc toată viaţa şi o să-i păstrez memoria." a declarat Maria, conform sursei citate.

Şi fosta soţie a lui Andrei Gheorghe, Petruţa Gheorghe a transmis un mesaj emoţionat, după moartea sa.

 "Iubitul meu care nu mai ești aici... Rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că ești extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit și greșit și făcut lucruri extraordinare. Așa erai tu, extraordinar... așa o să rămâi în memoria și inimile noastre." a transmis  Petruţa Gheorghe.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro