VIDEO / Flori s-a retras din competiţie! Guţă a ales: "Ecuaţia se simplifică"

foto: arhiva

Flori a decis să renunţe la Nicolae Guţă şi s-a retras din competiţia pentru inima manelistului. Guţă a spus că ieşirea din scenă a brunetei simplifică "ecuaţia".

Flori a luat o decizie definitivă în relaţia cu Nicolae Guţă! Bruneta a anunţat faptul că a decis să pună punct relaţiei cu manelistul şi să se retragă din "scenă".

"Eu l-am iubit cu adevărat pe Guţă, dar ce să fac? Vreau să mă retrag din povestea asta", a declarat Flori la "Un show păcătos", de la Antena 1.

Nicolae Guţă i-a spus lui Flori că l-a pierdut din cauza reproşurilor nesfârşite pe care i le aduce la fiecare întâlnire. Manelistul a spus că Iulia l-a cucerit cu faptul că-i satisface apetitul sexual.

"Dragostea trebuie hrănită cu dragoste. Le-am trecut şi le trecem amândoi, dar dacă tu eşti mereu aşa îndărătnică şi posacă... E normal să treci prin nişte stări, dar până când să stăm aşa. Lucrurile între noi merg anapoda. Acum ce trebuie să facem? În fiecare zi să ne certăm, să ne reproşăm, ce să facem? Narcisa e pe sistem poşi, adică poşircă. Flori vrea prea mult confort sufletesc. Bărbatul mai trebuie stimulat. Nu sunt obsedat sexual, ci că am nevoie de dragoste. Iulia duce şi aşa a câştigat!", i-a reproşat Nicolae Guţă brunetei.

Nicolae Guţă are un copil cu Narcisa

Nicolae Guţă şi Narcisa sunt legaţi de copilul pe care îl au împreună, un băiat pe nume Alberto. Manelista este cea care îi este alături de peste zece ani de zile şi i-a trecut cu vederea nenumărate aventuri, inclusiv faptul că acesta a avut o fetiţă cu Beyonce de România. În ultimul an, Guţă s-a cuplat cu Flori şi a lăsat-o însărcinată. Bruneta a avortat când a aflat că manelistul are o aventură cu Iulia, o blondă focoasă.

Citeşte şi

VIDEO / Iulia, iubita lui Nicolae Guţă a dansat lasciv în mijloacele de transport din Capitală! Imaginile care îl vor trece pe cântăreţ pe sistem turbo

VIDEO / Nicolae Guţă, probe de foc pentru Flori, Narcisa şi Iulia! Cântăreţul vrea să le testeze iubirea

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro