Florin Ristei a ajuns la limita răbdării: ”Nu se poate așa ceva!”

Florin Ristei / foto: Facebook

Câştigătorul „X Factor” este extrem de indignat și face un apel către toţi cei care stăpânesc bine gramatica limbii române.

Artistul s-a săturat de greșelile gramaticale care împânzesc rețelele de socializare și le cere ajutorul prietenilor săi pentru a-i ajuta pe aceștia.

”ALERT ALERT ALERT! Nu mai rezist :))

Către toți oamenii care stăpânesc bine gramatica limbii române:
Va rog frumos, corectați-i pe cei din jur de fiecare dată când auziți o greșeală gramaticală. Mi se pare inacceptabil să fim cu toții superficiali. Înteleg, poate unora nu le-a placut cartea, poate nu și-au dat interesul, poate n-au avut noroc de-o educație bună, poate, poate ...
Însă ceilalți, care pretindem că știm să vorbim și să scriem, haide măcar să încercăm să-i ajutăm. Cu siguranță va fi o situație win-win dacă de ambele părți există bunăvoință, bineînțeles.

Nu mai suport să văd oameni care își exprima idei, care sunt modele pentru alții și care fac greșeli gramaticale. Nu se poate asa ceva!

Știu că este foarte greu să accepți critica si nu e deloc plăcut când cineva te corectează, dar gândiți-vă ca e pentru binele nostru. Eu corectez și sunt corectat la rândul meu, de fiecare dată cand greșesc.

Doar așa putem evolua.
Hai să încercăm împreună! Vreți?”,
a scris Florin pe pagina sa de Facebook.

Mulți dintre prieteni au fost receptivi la acest apel al câștigătorului ultimului sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”.

Florin Ristei este puştiul gălăţean de la trupa "Amicii" care fredona în 2000 refrenul despre colega lui, Dana. În 2013, a fost câştigătorul show-ului X Factor de la Antena 1, urmând să-şi construiască o carieră în domeniul muzical, alături de colegii săi din trupa Freestay.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro