Florin Ristei, cuplat cu Andreea Bălan: ”Te rog eu, nu mai pune poze din acelaşi oraş!”

Andreea și Florin / foto: Instagram

Andreea Bălan este plecată de aproximativ două săptămâni în Asia, unde se distrează cu mama ei.

De câteva zile, a plecat în vacanță și iubitul acesteia, George Burcea, însă cei doi evită să se fotografieze împreună.

În schimb, jurata de la ”Te cunosc de undeva” nu a avut nicio problemă ca să facă o fotografie cu Florin Ristei, câștigătorul ultimului sezon. Cei doi s-au întâlnit într-un turn din Kuala Lumpur și au zâmbit la camera de fotografiat.

Fanii celor doi au speculat imediat acest moment și i-au întrebat dacă nu cumva se leagă o idilă între ei, mai ales că Florin este cunoscut drept un cuceritor.

La câteva zile distanță de la acest moment, Florin a atenționat-o pe Andreea: ”Te rog eu frumos!!! Nu mai pune poze în același timp, din același oraș, că iar zice lumea că suntem împreună în vacanță”, i-a scris Florin Andreei pe pagina sa de socializare.

Fanii s-au amuzat teribil de acest comentariu.

Relația dintre Andreea Bălan și George Burcea, actorul care i-a ”furat” inima cântăreței este una despre care s-a tot vorbit, artista recunoscând, printre altele, că el este un bărbat care i se potrivește, în aceste momente, ca o mănușă. Iar relația dintre cei doi amorezi durează deja de câteva luni bune, timp suficient pentru ca amândoi să își dea seama dacă se potrivesc sau nu destul de bine pentru ca, în viitor, să formeze o familie.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro